Pages

Thursday, March 17, 2011

Sudah Jatuh Hati Dengan Solekan Bienda

sejak 2menjak selepas bergelar isteri nie...Bienda npk semakin menawan kan? lebih menawan dari anak dara dulu..huhhu hebat gak penangan org dah kawen nie kan!! heheeh...agak2 kite2 jadi camtuh tak??? heeheh perasannnnnnnnn...tampo laju2...

makeup bienda nie sume di mekapkan oleh EPIE TEMERLOH

suke tang bahagian mata tuh!!! haih!!! jatuh chenta!!!......nak mata cam tuh nak mata camtuh...sudah yana!! huhuh....

jom kiter cuci mata.... tuk b2b pahang tuh...heheh ape lagi!!!! call ler org kampung koi!! hehehe mane tau....meletopsss mata u oll camtuh!



yg nie npk pelik skitt...huhuhu

gambo yg nie yg btul3 bikin gue cair!!!! lawa lah mata tuhh!!! sukeeee!!
my MUA nanti...please...nak cam ni...cam barbie doll...
tak kire!!!

;p

13 comments:

Dylla Burn said...

hi dear,
wow! mmg cantik!
kalau xbiasa pakai bulu mata palsu, beli lah maskara extention tu, mahal sikit, tp mmg berbaloi sbb bulu mata jd panjang...senang u nak cuci pun..

kongsi2 info yer

w.a.n.i.e said...

mata yg menjadi peranan..nice

ardinihumaira said...

bulu mata dia.. pergh!

noridaramli said...

siyes cantek giler yg pic last...barbie doll uuuuu

Lyana MK said...

Dylla : tu lah ...effect fake eye lash mmg besh kan!!! heheh...tapi kalo tak mascara pun okey...coz byk je mascara yg best2 skrg nie...leh kasi mata pjgg

Lyana MK said...

wanie : dari mata trun ke hati!

Lyana MK said...

dni : hahaha so ape lagik!! pakai lah!! mesti perghhhH!!

Lyana MK said...

sis ida : kan!! suke makeup cam tuhh

m!3yr4h_LolLy said...

sangat cantik..
tetiba terasa teruja jugak..
hee

Arieldazhar -Arield Kota Tinggi- said...

epie temerloh ni nak make up blh call epie 0193445429

Arieldazhar -Arield Kota Tinggi- said...

ni my manager punye acc,sape nak tengok pic lebih banyak lagi sila ke fb epie at epie temerloh full semua pic ade kat sane k...tq all atas semua komen epie make up bienda,,...

Lyana MK said...

Arieldazhar -Arield Kota Tinggi- tq sudi singgah blog nie n drop a comment!!!!

Lyana MK said...

Arieldazhar -Arield Kota Tinggi- hehe dah kasi good review ade diskaun ker?? ;p