Pages

Tuesday, March 29, 2011

Saya Dah Berusia 26tahun..mudekan?? ;p

hola....yeah inilah entry pertama untuk usia ke 26tahun!! wahaha masih mude kan!! masih belia kan??? sila muntah kaler pepel okey!! hehe..ala age juz a number lah! hhaha *sedapkan hati sendirik yg diri tuh akan jadi tua*

tahun ini insyallah adalah tahun terakhir ku menyambut HARI JADI sebagai sorang yang SINGLE! pastuh IM NOT SINGLE...sebab dah jadi DOUBLE ...heheeheheh takut2 pastuh jadi TRIPLE...opsss....terlalu advanced kot!! hahah~

Semalam ku cuti..tak de mood plak nak buat keje time2 hari PENUAAN nie..hahah so di habeskan masa dengan encek tunang...huhuhu awal2 dia dah kasi hadiah...so takde hadiah tuk bufday kali niee....sebab dah kasi awal 4bulan...heheeh so mmg tak mengharap dapat pape...heheeh....tapi kitaorg gi celebrate lah...ala...lepak2 makan2....huhuh nak gi makan tmpt best pun..siang...lagi2 time org keje plak tuh....last ke wangsa walk je lah...then baru realize...mane ade kedai makan best pun huhu...then langsung ke secret recipe....hehe...ala bukan tmpt pun yg penting kan...yg penting ngan sape kiter makan ;p


menunggu makanan smp....snap skitt!!

muke usia 26thn yg TEMBAM!!! erghh!

green apple kasturi!! favret!!!! *malas lah nak rotate gambo nie*

rice black pepper *ala lupe name dia..faveeret encek tunang*

fried rice wit satay

name pun celebrate bufday kene ade kek
Choc Lava - before

after
hahah maap saya tak makan lava tuhhhh...



lepas dah horray horray gi makan...kitaorg nak naik tgk wayang...tapi sume cite lambat..maka decide tuk main bowling...wangsa walk ade tmpt boling baru....pastuh kelakar nyer derang ade katun2 yg akan gelakkan kalo bola korang masuk longkang!! hahahah jahat!


lane yg licin lagi...baru kan!

screen markah yg comel...ade katun2

heheh kecewa tak dpt strike!!


main bowling kat sini cam best gak..sebab tmpt baru kan...kasut pun baru..n wangi lagi...hahah~ kalo tak mmg bau kasutttttttt ler!! pastuh kalo main hari biase sebelum kul 5.00ptg harga cume rm4.50 je..tapi kalo sabtu ahad harge dia rm7.00 ;)

okey alhamdulilah masih bernafas selama 26tahun nie...semoga kehidupan akan terus diberkati dan dilimpahi rezeki yg melimpah ruah!!!

semalam kemas dapur ...dapat hadiah dari singki




18 comments:

cheQmOomOo said...

alalala sj sinki nk bg mark 4 ur 26th bday.. :)

*wondering ape en.t nk bg ms my bday hahahaha

LisaLisut said...

i tak penah lg g wangsa walk.dh lama.setahun jugakla.dulu masa pegi tak siap lg.tp make sense la jugak kan sbb i area pchong subang.nk ke sana rs mcm dr utara nk ke selatan.hihi.

26?kita sama.tp i nov.so i kire 25 lg.hikhikhik

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

wah.. sinki bagi hadiah eh? hebat itu sinki. happy belated birthday sis!

mama nadzmy said...

wa..best tu dapat main bowling lagi....nanti kita main ramai2 kat siti yer...(geng america saja) ;p

~mspija~ said...

hapy belated bday!!
same to me, last celebrating bday as single.

p/s:26 muda la...

Lyana MK said...

cheqmoomoo : hehehe saje kan singki tuhhhh.....haih!!! kasi bekas plak!

Lyana MK said...

lisa : u same tau cam tunang yana...haahha kalo dah masuk 2011 dah dikire 26 ler!!!! hahaha tak kisah lah bulan bape...yup! mmg jauh kot rasenyer dri punchong...cm yana lah nak gi sunway tuh...aduyai!! jauh rasenyer!!

Lyana MK said...

oshinz : hahah singki jahat! menyakitkan!

Lyana MK said...

mas : jom!!! best lah sanee!! heheh

Lyana MK said...

pija : tq dear!! hheeh 26 mmg muda! 62 baru tua! ;p

w.a.n.i.e said...

you..mase celebrate ari tu kite makan grille black paper..my fav too

Lyana MK said...

wanie ; hehe u leh kawan ngan tunang yana! dia suke gak! hehe

lovelyadibah said...

alololo..suwitttnyer!!tp sian plak luka 2..take care eyh yana!:)

btw, hepi belated birthday!:)

Lyana MK said...

dba : tq darlll!!!!

sarah mohamad said...

happy belated birthda dear :)

ps: kek yang cooooomel je.

K.I.N.A said...

hepi bday kak lyana ;P...hahahaha..muda lagi tu..cuma lyana 2 tahun je lg tua dari kina..hahaha..lariiiikkk

Lyana MK said...

sara : tenkiu syggg!!

Lyana MK said...

kina : heheh mane nak larik!! dah masuk cni tak lh kuarrrrr!