Pages

Monday, March 21, 2011

MilkADeal Tipu ker pasal Deal Zense??







hari nie hari paling best dan penat! kenape??

sebabnyer baru balik dari Zense!

Korang tak tau??? sape tau milkadeal..hah! masa hari tuh milkadeal ade bukak deal dari Zense..Ini adalah pembelian pertama tau..nk tekan butang BUY pun terketar2.....tapi ku gagahi jua!!!

dengan rm58 ku dapat byk!! iaitu

2.5 HOURS of Essential Facial

DNA Eye & Ampoules

Neck Treatment

Seaweed Mask

Traditional Body Massage

RM30 Cash Voucher

hepi tau!! sebab byk...tapi dalam hati masih takut2 sebab kite tak pegi lagi so takut ler kalo2 ade yg menipu ker...ape ke....ckp dalam iklan pung pang pung pang camnie...skali dtg servis cam TAIK...ade tau!!!

so pas keje petang td...yana trus ke Damansara Perdana...tu pun dah sesat2 gak ngan adik laki kesayanganku itu...hehehe....bawak dia so leh mintak tolong amik gambo....

then npklah !! ZENSE!!


sesunggguh nyer...mmmg betul ape yg dinyatakan dalam pakej tuh...mmg best!! service pun ok! kiter mulakan dengan facial dulu....setelah menanggalkan apa yg ade dan pakai kain yg disediakan...dia suh kiter relax.....pastuh dimulakan dengan facial..scrub...pastuh mask...yg best nyer rose mask tuh sejukkkkk giler!!!! yg mask seaweed plak panas...suam2 gitu kene leher n mata.....sambil2 melayan lagu yg sungguh menenangkan! dia urut2 leher n badan...kan tang tuh mmg part paling penat kan! so rase rest skitt!siap tertido tau!!! mmg layan sunguh!

pas 1 setengah jam berlalu....dia suh pindah bilik....ke bilik belakang tuk traditional massage...1 jam tau!!!!! mmg penat kott!! sane sini sume dia urut....tukang urut nie dari kemboja....tak reti ckp melayu...tapi bgs...dia berusaha tuk ckp melayu...heheh yana tolong ajar le sesikittt....mmg best kene urut nie...tapi byk sakit n geli lah..sebab badan tak biase kene urut kan!!

pastuh dah siap.....kiter duk kejap kt luar..dia kasi minum air teh cina....sedap gak teh takde gula nie time ngan penat...hheeh ....then dia kasi yana rm30 cash voucher yg mane yana leh gune masa akan dtg samaada beli produk or amik treatment....tapi tuk milkadeal member yg dtg...ade pakej nice to meet u...rm499..3 jenis pakej facial...UNLIMITED selama 3bulan!!! crazy kan!!!!
so u oll leh amik hari2 punn facial tau!!!!!

okey sedikit selingan gambo kt bawah...tak banyak gambo sgt...sebab adik ku tak masuk bilik treatment...dia membute kt luar!! heheheh....so enjoy!! n sape2 yg dah beli...cepat2 set appointment.....tuk beautician facial yana cadangkan amik KATRINA...n tuk beautician massage yana cadangkan amik ALEK(cambodia gurl) mmg best!!!


outfit simple...suar aladin! + t shirt beskal!

ya allah abaikan muke busuk itu...sebab kuar2 bilik je..trus snap2 picca...mmg tak sempat lah betulkan tudung ke hapeeeee...

dari kiri : budak sengal,pegang muke aku tak kenal,Katrina,Alek dan last tuh pun tak kenal


heheheheh...

;)

sesungguhnyer sgt berbaloiiii!!


5 comments:

K.I.N.A said...

wah..a great deal eh..bagus2..mcm best je 499 utk 3 bulan..

LisaLisut said...

i tot u nk komplen tak best.haha.sbb i penah g cres wellness cm siut je.free la sgt lepas tu push2 amik pakej 2k dia.tak nak aaaaaahh.stranded stgh jam cuba tlk.last2 i byr je 50 konon depo lepastu i halal jelah ambik jelah duit tu sbg upah ko buat trial facial td.hrghhh

Lyana MK said...

kina : yup!! best tuh UNLIMITED!!

lisa : heheeh saje tajuk wat gempak!! tapi BEST dear!! dpt plak staff beautician dia sgt peramah!! part kene urut tuh palinggg best!! hehehe.....tapi tu lah! memula i cam takut2 jugak...kot2 ade menipu ke...!! rm58 pun duit kott!! i dah nekad kalo dia ade tipu ape2 i truk kutuk kt blog je! tapi SUME DALAM PAKEJ I DAPAT!!!

ElyaElmo said...

Aaaaaa..best nyee yana!! bnyk sgt package spa dr milka deal ngn mydeal ni..taktau nk pilih yg mana..uhu

Lyana MK said...

elya : grab jeee!! sume murah2!! pastuh review kt blog....mane baik kiter war2kan! mane buruk kiter kasi tau satu duniee!!