Pages

Wednesday, March 23, 2011

Musim Mengawan Di Johor


kepada semua bakal-bakal pengantin johor.....ini adalah banner tuk diletakkan kt blog anda! sebagai sokongan bahawa anda juga adalah orang johor dan bakal berkahwin!! hoyeh!!!

ini kerana kami di Blogger Bride Forever dah mule menyebarkan banner2 setiap negeri utk diletakkan di sudut blog...so utk orang johor...inilah banner nya!! semoga anda gembira!!!

mane tau kalo ramai ke...boleh lah buat gathering ke johor... eheheh lagi2 time raya...kot2 leh gi raya rumah u oll ker!! so pada sapa yg letakkan banner nie...sila tinggalkan name blog anda di kotak komen okey!!! nak gak jenguk2 dan merapatkan silaturahimmm dengan u oll!!

okey muah muah!!

tuk sape2 yg bace blog nie...n u oll bukan dari negeri johor.....korang leh klik link nie tuk negeri pahang cni (blog kina - seorang blogger bride yang aktif) dan di cni (si puan hasila yg comel lote)

setakat tuh negeri nie je yg ade! insyallah yg lain mungkin akan menyusul!!!!

15 comments:

cheQmOomOo said...

wokeh!!! :)

Missyanz said...

Saya amik ye banner ni.. huhuhu ;)

mizzunderstood said...

saye2!!!hehehe...pasni saye ltk kt blog okeyyyy... =)

Lyana MK said...

cheqmoomoo : good gurl!

Lyana MK said...

missyanz : sila2!!

Lyana MK said...

mizzunderstood : letak ye!!! hehe!

WillBemrs said...

saya mau jgk...! Tq lyana MK

Lala said...

phewitt!! johor pun dah ada!!! cayalah!!

Lyana MK said...

willmrs : sila2 dear!

Lyana MK said...

lala : heeheh i follow u lah!

cik anis said...

saya b2b johor jugak..da letak kt blog.. ^_^

e k i n ♥ y u s r i said...

sy pon B2B johor jugak

Lyana MK said...

cik anis : okey dear!!!!

Lyana MK said...

ekin : johor kt ner!!

neng ana said...

Huiyoo saya baru je tau ada logo tu.baru tau ramai jgk b2b dr johor ni.hehe.saya amek ye..tq! =)