Pages

Tuesday, March 8, 2011

Idea - GuestBook!

huhu okey kali nie kiter citer pasal GuestBook...

sekarang byk B2B dah mule menggunakan GuestBook tuk majlis mereka...ini adalah kerana membolehkan tetamu yg hadir menconteng sedikit tuk dijadikan ucapan pada pengantin

so mcm2 idea kreatif n menarik yg kiter leh tgk....

so meh yana share skit..idea yg yana berkenan dan insyallah leh diguna pakai!!

sgt suke idea niee..sebab cam comel2 je..ngan kaler pun lebih kurang camtuhh!! sukee!!sape suke ..hayun2 kan telinga!! kihkihkihkih


mmg suke idea tuk gambo3 niee...cume mesti nak kena ade photobooth or kamera yg siap printer....emmm akan di pikirkan!!!

sesungguhnyer yana mmg sgt brkenan dgn idea neee sebab ape...senang...kiter tampal siap2...so pas derang tulis derang letak dalam envelop kecik tuh...then..kite pun senang nak simpan!!!!!


hehehe tu lah antara idea yg ade...

nape tah
makin dekat...idea makin kurang ler plak!!

6 comments:

miss puteri said...

suke yang pocket2 tu tau..heee

MIZZ SUE said...

huhu..yg idea..last tu best la

cheQmOomOo said...

1st sweet..bes guest tu bley tulis bsar2..

2nd bes gk..sbb ade gmbr..cuma kos lbey kot sbb nk print gmbr skali kat buku kn?

3rd bes sbb note tu kira cam p&c hehehe kt je bc :)

poyaty said...

hai there. mmg great idea lah. saya link kn kamu ya. bole share2 some idea :)

Lyana MK said...

put : yana pun suke jugak yg pepoket itu!!

sue : yup...same!!!

cheqmoomoo : bgs2!! menilai kekurangan n kelebihan

poyaty : tq dear!!

cheQmOomOo said...

:D