Pages

Sunday, March 27, 2011

Hana Zakaria Wedding Planner : 1st Anniversary Contest


hoyeh!! kali nie ade contest "Hana Zakaria Wedding Planner : 1st Anniversary Contest"

Jom tengok hadiah-hadiah yang Hana tawarkan dulu ;)

Grand Price:

Sebuah pelamin tunang ATAU nikah | worth RM 900

Hand bouquet (Fresh flower) | worth RM 200

50% off untuk pelamin sanding (di rumah ATAU dewan) | depends on design

2nd Runner Up:

Guest book and Guest book table's decor | worth RM 500

Hand bouquet (Fresh flower) | worth RM 200

Consolation Prize (3rd, 4th, 5th, 6th and 7th place):

Hand bouquet (Fresh Flower) | worth RM 200

Hint: Gambar anda dan pasangan yang paling stylo & Pemenang berdasarkan LIKE yang paling banyak

1) Pertandingan ini terbuka kepada sesiapa yang bakal bertunang dan berkahwin serta berumur 20 tahun ke atas.

2) Orang ketiga ATAU sesiapa yg menyertai contest ini on behalf of orang lain adalah tidak dibenarkan.

3) Peserta hendaklah mempunyai Facebook ATAU Blog.

4) Bagi peserta yg hanya mempunyai FACEBOOK account, here goes step by step untuk menyertai contest ini:

1st step: Tukar profile picture anda kepada official badge (due date 17 April 2011, 11 malam)

2nd step: Share Note ini ke wall facebook anda.

3rd step:

Emailkan ke: info@hanazakaria.com.my

Subject: Hana Zakaria Wedding Planner : 1st Anniversary Contest.

  • Satu (1) gambar paling stylo anda dan pasangan.
  • Caption (mengapa anda pilih gambar tersebut) tidak melebihi 30 patah perkataan.
  • Nama anda di facebook dan contact no.
  • Due date: 2 April 2011, 5 petang

4th step: Pihak Hana Zakaria Wedding Planner akan upload gambar dan caption anda pada 3 April 2011, 8 malam.

5th step:

  • Share gambar tersebut ke facebook anda dan tag rakan-rakan untuk mendapatkan like.
  • Rakan anda perlu like Hana Zakaria Wedding Planner dahulu sebelum like gambar anda.
  • Anda mempunyai 2 minggu untuk mendapatkan like sebanyak mungkin
  • Due date: 17 April 2011, 11 malam

6th step: Like yang paling banyak, akan menjadi pemenang.

5) Bagi blogger yang ingin menggunakan BLOG sebagai medium untuk menyertai contest ini, here goes the steps:

1st step: Sila tinggalkan alamat blog anda disini ATAU

Email alamat blog anda, contact no dan nama ke info@hanazakaria.com.my.

2nd step: Sila letakkan badge rasmi contest ini di side bar dan juga dalam entri contest.

- Link kan ke facebook Hana Zakaria Wedding Planner.

3rd step:

  • Satu (1) special entri yang bertajuk "Hana Zakaria Wedding Planner : 1st Anniversary Contest"
  • Satu (1) gambar paling stylo anda dan pasangan.
  • Caption (mengapa anda pilih gambar tersebut) tidak melebihi 30 patah perkataan.
  • Due date: 2 April 2011, 5 petang

4th step: Pihak Hana Zakaria Wedding Planner akan upload gambar dan caption anda pada 3 April 2011, 8 malam.

5th step:

  • Link gambar dari page Hana Zakaria Wedding Planner mendapatkan like dari rakan-rakan blogger.
  • Rakan anda perlu like Hana Zakaria Wedding Planner dahulu sebelum like gambar anda.
  • Anda mempunyai 2 minggu untuk mendapatkan like sebanyak mungkin
  • Due date: 17 April 2011, 11 malam

6th step: Like yang paling banyak, akan menjadi pemenang.

6) Bilangan like akan dikira pada 17 April 2011 (11 malam)

7) Simple je kan? ;) =D

8) Hadiah boleh di guna sepanjang tahun sehingga 31 Disember 2011 (tertakluk kepada kekosongan tarikh).

9) Transportation charge akan dikenakan bagi luar daripada kawasan Melaka. Kesemua hadiah di atas tidak boleh di tukar dengan nilai wang Ringgit atau barangan lain

Note: Jom join contest ni ramai-ramai ;)

sebab contest nie memerlukan gambo berpasangan di letakkan...maka yana pilih gambar pre-wedding yana sendirikk....huuhu tak bape stylo lah...tapi boleh lah! heheh


Gambar ini dipilih kerana Anugerah Terindah Saya adalah seorang KEKASIH HALAL.Insyallah..

tarikh nikah : 3.6.2011

tarikh sanding (perempuan) : 4.6.2011

tarikh sanding (lelaki) : 11.6.2011

TQ : Vee from http://www.elfaiiziens.com/ tuk picca di atas ;)

6 comments:

LittleSunshine said...

wahhhhhhhhh mmg sytlo habis couple ni..!!!!gud luck yana..i like !!!

Lyana MK said...

liza : heheh cube nasib!

naqiah said...

mcm best... tp xda bf... sob3

Lyana MK said...

nagiah : tak pe dear!! sabo tau!!! nanti mesti TUHAN akan bg ;)

cik tie@ibtisam said...

gud luck dear.. waa...
kamo adew jgk pix stylo.. cik tie ni xde pon.. hoho~ sedey2... xbyk jumpa, pix pun nmpk muke jew...

Lyana MK said...

cik tie : nie pun nasib baik ade gambo pre wed..kalo tak huhuh lagi le tak de yg stylo mylo tuh