Pages

Sunday, March 27, 2011

Dinner Romantik di Naili's

semalam gi dinner ngan encek tunang...huhuh biase lah PAYDAY..nak makan sedap sikit....so ajaklah dia gi sentul....huhuhu pas maghrib kitaorg gerak g kedai...huhhu perjalanan sgt jauh....jem plak tuh...huhu bukan pe...jauh sebab yana tak ingat jalan2 yg lebih dekat....yg ingat jalan dari umah sewa lama kt Menara Orkid...huhuh maka....mmg ler muke encek tunang ku itu berubah...huhuh jem lah katekan!....terase bersalah gak...tapi sebab terase sgt nak makan kat sane ...rasenyer dah 3taun tak gi sane...lepas pindah ke damansara niee....dalam kete buat2 hepikan dia,,,konon2 nyanyi2 nak ilangkan bosan! heheh...so tgk2 parking plak xde....huhhu terpakse le parking jauh skit...kuar2 kete je..muke dia tak berubah lagi..huhuhhuu then masuk ke kaki kat Naili's npk dia nyer muke cam dah okey!! hahah tmpt cantik kan...heheh...romantik gitu!!

dah byk perubahan kt Naili's Taman Dato Senu nie.....3tahun je tinggal! siap dah ade DJ lagi..pastuh main lagu sume lagu2 yg layan plak tuh....memang bestlah!....huhuh tapi makan cam ade naik skit harge dia...bak kater encek tunang ku....lampu lagi...deco envi lagi...huuhuhu mestilah sume tuh amik kire....kalo lah di takdirkan diri ku berpeluang buka restoren ala2 cam Naili's tuh....yana nak jual ngan harge sederhana je....so sume org mampu nak pegi sane tuk bawak family makan2!!!

tgk le gegambo yg sempat snap dalam gelap tuhh...heeheh kater romantik..mane leh terang2 heheh ;p


menu ala2 pantai gitu!

menu makanan dan minuman yang sedia tuk di pilih~

dari view tmpt duduk kami..cantik kan!...kami memilih tuk duduk bersila saje! heeh

okey air dah smp....air nescafe panas tuk dia...ais lemon tea tuk yana
Harge air tak ingat lah


Order encek tunang nasi Naili's Special - rm12.90
dalam tu ade nasi goreng,telo mata kobau,acar,chicken wing,sambal bilis,keropok

Order Sampingan - Ubi Rebus Rm5.oo
ini adalah faveret kalo dtg sini...mesti nak order punyer
Ubi rebus, sambal tumis, kelapa gula

Order Yana - Chicken Sizzling Rm26.90
cam biase nyer sizzling cume ade tambahan sos black pepper je...huhu sebab yana tak suke makan kalo kering kontang gitu tak de kuah.....

and total makan sume rm46.90


lama lepak sane...huhu bukan nak makan sangat pun....
dok lame berbincang pasal MASA DEPAN.... ;p

2 comments:

LittleSunshine said...

he3..liza tahu tempat ni..kedai ni mmg meriah..dr jauh dh bling2..tp xpernah pun singgah..en risik kata best.time nk gi je pakai xde..ramai org =(

Lyana MK said...

liza : yana pun dh lame tak gi...byk perubahan...more to modern design! sukeeeeee!!! romantika de amorrr! ;p