Pages

Thursday, March 31, 2011

4 Tiket Wayang PERCUMA Dari Nuffnang!!

ngah duduk2 lepak2...tetibe cik ayu update satu status kt wall BBF


pastuh check balik email...!! OMG!! today last day!!

maka dengan sepantas kilat sms syazwan ili...tanyer dia kat mane...nasib baik ade kt opis....hahaha minta dia tunjukkan jalan aka merangkap trus anta ke opis nuffnang...nasib baik kebetulan dia ade kerja luar!! heheheeh

sekali berpinar gak lah nak carik Heritage House tuh....pusing punyer pusing..baru jumpe! then ape lagi sepantas kilat gak lah aku masuk ke dalam ...pak guard suh isi buku tuk visitor tuh...tgk2 ku jumpe nama Ayu!

heheeh nampak!!! siap snap!! pak guard tuh tanyer "wat pe snap dik??" jawapan ringkas "hobi" ;p

then kebetulan mmg ade sorang amoi nie dalam liff mmg dia pun tujuan yg sama ngan aku nak gi amik tiket...nasib ade kawan...sibuk borak tak perasan tingkat bape dia tekan ....skali kuar salah tingkat plak.....opis nuffnang kt tingkat 12B dia tekan 12....ini di sebabkan bangunan tuh skip no 13 dan no 14....huhu mengikut kepercayaan derang....no itu tak dak ong!

smp2 je...tekan loceng ..borak2 ngan sorang staff kt sane...pakai tudung...awek....cun!! hehehe...baik dan peramah juge! so dia kater...nape datang lambat..hari nie expired tau!! aku dah terperanjat lah!! hah! today!! sempat ke nak tgk wayang niee..kekesalan mule wujud..nape lah aku tak gi sebulan yg lepas...okey terlupa! ampun kan membran sel otak yg semakin berkurang ;p

itu lah menda2 yg dapat masa kt sane!! 2 tiket aku dah let go pada syazwan...coz aku tau msti tak sempat punyer nak gi tgk 2wayang malam niee....so sedekah amal jariah itu mmg baik tuk kesihatan...2 lagi aku amik lah...leh gi date!! heehh

dari gambar di atas jelas kelihatan yg tarikh itu adalah tarikh hari niee!! huwaaa~~

so sat gi nak gi TGV Wangsa Walk!!!! citer ape yg dapat tgk tuh....tunggu!

13 comments:

cheQmOomOo said...

waaaa behnyeee :D

miss puteri said...

ikut ikut ikut!hehe

Lyana MK said...

cheqmoomoo : hehe dah lame...tapi baru ingt!

put : jommmmm!!

mama nadzmy said...

g tengok filem CUN!!!

Alyza said...

wah bestnye dpt tiket freee...

semalam sye baru dapat, utk cite HOP...

n lagi satu dapat letter yg ade lambang tu...tau tak benda tu utk ape?

Lyana MK said...

mas ; heheh mmg nak gi tgk pun!!

Lyana MK said...

alyza : yg lambangmisteri.blogspot tuh kan?? em tah lah mmg tak paham langsung...bukak2 blog dia...sume citer pasal lambang tuh....tak phm!

fyna said...

hukhukhuk...beshnye...jeles...





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Lyana MK said...

fyna : heheh rezeki bufday gurl!!

Wawa Yusoff said...

wawa da selamat habiskan da..

puas hati dapat tgk wayang free. hehe

enjoy the movie :)

ardinihumaira said...

congrats dear!;)

Lyana MK said...

wawa : hehe dah kasi habes jugak!!! hheehh best2!

Lyana MK said...

dni : tq dear!!