Pages

Monday, November 2, 2015

BB Cream by Seqy Beauty


kali ni mak yong nak share pasal BB Crean by Seqy Beauty yg hangattt diperkatakan oleh org ramai
ikutkan benornyer time tgh mabuk ni aku mmg laaa x suke bebenor nak apply pape kt muke sebb rasa rimas..rasa terseksaaa kulit.. hahaha... nak tunjuk betapa menyampahnyer aku nak pakai makeup kt muke...

tp dasar bukan cantik semulajadi... klo x apply pape comfirm laaa kalah hantu kak limah tu hah
so atas hasutan dan rasukan beberapa kawan n baca review dr byk blogger sume kt BB Crean by Seqy Beauty ni best

sooo.....

kiter cubelah.. at leastttt tak la kusammm sgt muke kan!!

bukan ape... skrg ni ku mmg mode MAK BIDAN ON LEAVE.. so melepekkkk je kt rumah
tp takkan la aku nak melepek ngan mukeee sememeh jee... tanjat laki balik dr keje.. da xley beza bini ngan langsuirr... hahahaha
so nak xnak ..bio pun x lawo... bio laa kemasssss.... biasenyer ku apply baby johnson je ..nak bajet2 bau baby gitu...tp baby kali ni cam suke plak bedak talkum baby tuh... hahaha...

machiam2 peel merandonggg kali ni....


sebelum kiter reivew produk... kiter tgk dulu ape keistimewaan produk ni...sebb xkan nak main pakai jeee.. mesti kene tau ape yg best n bahan ape yg dia pakai ...



---------------------------------------------------------------


Keistimewaan BB Cream by Seqy Beauty:

-Sesuai untuk semua jenis kulit 
-Menutupi cela di muka 
-Sebagai bedak asas 
-Lebih ringan dari foundation 
-Sebagai essential krim, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit 
-Melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh menyebabkan bintik hitam muncul di wajah (SPF30+) 
-Memperbaiki masalah kulit dan melindungi kulit dari bahan-bahan kimia berbahaya 
-Wajah tidak berminyak sepanjang hari 
-Berfungsi melawan sinar Ultra Violet dan pencemaran udara sehingga kulit menjadi tetap sihat 
-Melambatkan penuaan 
-Tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang Asia 
-Mencegah bintik-bintik hitam

Kandungan BB Cream by Seqy ni adalah:

Aqua Cream
Beeswax
Cetyl Alcohol
Octyl Methoxycinnamate
Cyclopentasiloxane
Dimenthicone
Caprylic/Capric Triglyceride
Propylene Glycol
Titanium Dioxide
Iron Oxides
Sodium Chloride
Phenoxyethanol




Harga :

RM55 (Semenanjung Malaysia)
RM60 (Sabah/Sarawak)


----------------------------------------------------------



tadaaaaaaaaaaa
setelah 4bulan NAKED FACE
skrg ku dah ade pembantuuuuu
oyehhhh.....kemain kilat idung aku jadinyer
tp muke pun jadi licin!!
hepiiii

TQ BB Cream by Seqy Beauty






Follow :



Untuk maklumat lanjut sila layari

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)