Pages

Wednesday, March 30, 2011

Perihal Blogger Bride Forever!



hoyeh!! logo yg comel ini di reka cipta oleh cik puan lynda ;))

meh citer asal usul kemasukan yana dalam group yg super happening nie!

berkecimpung dalam dunia blogging nie lama gak...tapi maklum lah...pemalas sungguh nk hapdate...entry kuar pun cam beskut! heheeh...sekali pas tunang..mood tuk berblogging muncul kembali...cume fokus kali nie adalah tuk PERKAHWINAN!

so start dari situ yana kenal ramai blogger yang seangkatan....yang ade ape misi yang sama...dan juga kitaorg kongsi idea tuk persiapan....yang best nyer kitaorg leh kongsi pasal vendor yg okey...mane nak dapat barang yg murah...sebab kawin kan pakai byk duit kan!! heeheh so penjimatan hebat amat diperlukan! dan dari cni jugak kita tau mane2 vendor yg tak jujur membuat keje tapi makan duit!! hah! hati2 yer.....

group BBF nie bermula dengan Cik Puan Farah Fatihah yana join group nie pun sebab di invite masuk oleh Cik Renee Meow (tq dear!)

sabtu nie ade gathering!!!


tak saba rasenyer nak jumpe Cik Aliza sebab liza dengan baik hatinyer sudi menumpangkan yana!! heheh maceh awal2 kasi kt u sayanggg!!! oh jugek! kawan2 lain!! sgt tak saba..huhuhu
u oll baju yana takde lagi niee.....huwaa....nanges golek2 lah jawapnyer camnieee!!!!

7 comments:

LittleSunshine said...

hahhahahaha..sama kasih ye miss lyana yg gorgeous..nnti roger2 n jumpa kt damnsara damai ek

miss puteri said...

yeyeyeye!! nk jumpa yana lagik!!

K.I.N.A said...

xsbr jupe yana gak! yana comel..kina pki baju kurung je..zd bju..

Lyana MK said...

liza : yeah!! jumpe kang yer!!!

Lyana MK said...

put : nak jumpe put jugakkk!!!

Lyana MK said...

kina : yana pun decide tuk pakai baju kurung jeee !!

cheQmOomOo said...

x g pun..g kusus..