Pages

Saturday, March 26, 2011

PAU SERI - boleh ditempah untuk majlis anda!





Untuk mereka yang mencari juadah atau menu kuih tambahan untuk majlis anda..PAU SERI ada menyediakan perkhidmatan untuk menyerikan lagi majlis anda...dimana kami menyediakan tempahan pau mini untuk di sajikan pada majlis anda itu...

Terdapat 2 pakej hebat yang boleh anda pilih:

PAKEJ SERI SMU

1) Pau Mini
- 1000biji ( pelbagai warna pilihan anda - mengikut tema )
- Inti pilihan - inti kacang
- inti kaya
- inti kelapa
-Peralatan Yang Akan Disediakan Sepanjang Majlis (hanya sehingga selesai majlis)
-Gelung Pau
-Penyepit Pau
-Kuali
-Dapur
-Gas

-HANYA RM600.00 SAHAJA!!!
-Berita Baik - Promosi RM500.00 sahaja! Anda jimat RM100!


PAKEJ SERI MKM

1) Pau Mini
- 500biji ( pelbagai warna pilihan anda - mengikut tema )
- Inti pilihan - inti kacang
- inti kaya
- inti kelapa
-Peralatan Yang Akan Disediakan Sepanjang Majlis (hanya sehingga selesai majlis)
-Gelung Pau
-Penyepit Pau
-Kuali
-Dapur
-Gas

-HANYA RM350.00 SAHAJA!!!
-Berita Baik - Promosi RM300.00 sahaja! Anda jimat RM50!


So kepada mereka yang berminat untuk mendapatkan pakej-pakej yang di sediakan ..dan ingin mencari kelainan di majlis anda...sila hubungi kami di talian 0176894200..

Kami menyediakan PAU SERI yang PANASS kepada para tetamu di majlis anda!Jangan lepaskan peluang ini....


p/s : sori... gambar tidak dapat diupload buat masa ini....kerana masalah teknikal!

gambar di bawah adalah contoh size pau mini ( gambar dari tempahan customer )


contoh size PAU SERI MINI berwarna UNGU / PURPLE

contoh size PAU SERI MINI berwarna HIJAU

4 comments:

chocsgarden said...

hai lyana...saya aliza...saya suka idea yg awak buat ni...pd bakal2 pengantin , apa tunggu lagi, jadi kan PAU SERI sbg slh satu hdgn utk mjlis perkahwinan anda...

adorable ~A.N.A said...

kat joho xde ke dear? :(

Lyana MK said...

aliza : hi dear!! tq.....yup tuk sape2 yg nak carik kelainan leh inform yana!

Lyana MK said...

ana : sememangnyer bisnes nie start dari johor sayanggggg!kalo ade buat konsep stall ..leh lah order! ;)