Pages

Monday, March 7, 2011

Bunge Tangan Unik!!








huhuhu...kali nie nak citer pasal bunge tangan plak...coz mmg skrg bunge tgn antara perkara terpenting....terase kosong plak kan...kalo kiter tak pakai bunge tgn nie...btul?? heheeh skrg nie mcm2 idea kreatif yg boleh digune pakai tuk menghasilkan bunge tgn yg cantik!!!!

antara contoh yg yana dpt dari pada kesan mengogel!!

gune kertas yg ade peta2!! cute kan???? emmmm nak kene DIY niee!!!


nie pun comel kan??? mmg cantiklah dia buat...emmmmmmm SUKE!!!

ni pun cam idea unik...tapi cam kecik sgt ler!! huhu tak bape npkkk...so kalo nak buat kene lah buat kasi penuh....npk cam juzt gune butang jee!!

13 comments:

lovelyadibah said...

yg no 2 tuh dari pe??kertas gak ke yana?

dyll basri said...

fuhh yg ini pun kena lebih gigih dari biasa... tapi tetap chantekkk.. byk sgt idea hand bouquet skrg ni kan.. bole tak nak pegang 3 handbouquet at 1 time nt.. hikhik.. tamakkk

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

rase yg no 3 tu groom kot

ardinihumaira said...

no 1 kreatif.. no dua cun... no 3 cute :D

LittleSunshine said...

suka yg 2nd picca tu..kertas kan??cntik la plk

cheQmOomOo said...

huhuhu santek a..y no 2 kot cun..y last tu pun menarik tp mcm yana ckp la..kocik..

cheQmOomOo said...

huhuhu santek a..y no 2 kot cun..y last tu pun menarik tp mcm yana ckp la..kocik..

Lyana MK said...

dba : aah dear kertas jugek! lawa kan!

Lyana MK said...

dyll : hahaha diy mmg kene gigih pun!! hehehe

Lyana MK said...

oshinz : tu lah lawa tp cenonet je!

Lyana MK said...

dni : yunkkk...yana nak ur email!

Lyana MK said...

liza ; aah kertas!! heheh

Lyana MK said...

cheqmoomoo : kiter mmg suke benda2 yg comel2 cam no 2 tuh!