Pages

Friday, December 24, 2010

Sailormoon.. Kini ada di Malaysia??






Sape pernah layan pasal sailormoon nie
yana saje nak buat entri nie pasal td pegi kedai buku
ternampak sailormoon nyer komik
bg penggemar tegar manga n komik anime...
mesti korang tau kan??

teringat dulu...
masa nie darjah 6
time tuh sailormoon mmg fames ames!!
komik dia dari no 1 smp tah keberapa mesti kumpul
yang kelakarnyer...
dari kecik sifat nak berbisnes nie mmg dah ade dalam diri yana nie
hahaha
nak tau kenape??
setiap kali org nak pinjam...
derang kene byr 50posen tuk 1 komik yg derang pinjam!!
hahaahahahah
so bayangkan lah kalo time tuh yana ade dalam 15 koleksi pasal sailormoon jee
;p

kalo korang mmg suke kt derang...
masih ingat lagik...

DENGAN KEKUATAN BULAN ..
AKAN MENGHUKUM MU..


hahahaah
smp skrg tau....smp dah berumur 25thn nie..
yana masih pakai tagline tuh...
wakakakawkaakak
sesape wat jahat je yana sebut tagline tuhh
kihkihkikhikih

sailormoon nie ade kengkawan dia tau!!
dulu time yana kan...member2 yana mesti pilih sorang satu nyer karakter kihkihkih
memasing dah cop dah sape yg derang sukeee...

SAILOR MOON
watak utama okey!! heheh manje....n sengal skit perangai dia!!
kucing dia nama - luna & artemis ;)

SAILOR MARS
-dia nie lebih kepada api...tegas gak karakter dia tp dia cantik

SAILOR MERCURY
-dia nie kuat blaja....tp pandai tau...kirenyer sailormoon skima heheeh

SAILOR JUPITER
-seksi kan dia...kihkihkihkih...

SAILOR VENUS
-dulu venus nie adalah PILIHAN yana....hheeh coz dia ske melawa....kihkihkihkih
kirenyer dia cam gurlish skittt lah...hehehe lemah lembuttt jee..



SAILOR PLUTO
-dia nie,,,tegas karakter dia.....jage masa heheeh


6 comments:

cik.shabah said...

suka lagik kat sailor venus.sebab baju ye kaler ijau.hikhikhik ;p

Awek Tocang said...

dulu kite mercury even dia rambut pendek. ehehe

Lyana MK said...

cik shabah : kaler hijau...jupiter sygg...comelkan derangg?

Lyana MK said...

awek tocang : hah mesti u ske sebab dia pandai kan....dia tuh npk baik jekan..ngan pakai spek... heheeh

Awek Tocang said...
This comment has been removed by the author.
Ahmad Faris said...

rasanya banyak sailor lagi~uranus,neptune,saturn,sailor star light,chibimoon