Pages

Sunday, December 26, 2010

Awek Cun Tercekik Tulang Ayam di Nasi Ayam Mancongkam


sape yg pernah makan nasi ayam niee...
kedai nie terletak kat jalam gombak...depan pasar besar gombak tuh...
okey...
nak jadikan citer...tghari td gi lah ngan encek tunang...
makan lunch kt sini
peh!!
ramai giler org...
tp rezeki tuhan ...smp je...ade meja kosong...
tuh pun dia baru nak lap...
maksudnyer customer sebelum tuh br je beredar...
brader amik order smp
yana order nasi ayam garing air sirap limau
encek tunang order nasi ayam biasa air tembikai
jam menunjukkan 2.30

-
-
-
-
-

borak2
gurau2
gelak2
-
-
-
-
-
-
jam menunjukkan 3.30

peh!!! service OUT...
lame giler!!!!!!!!

berpikiran positif...
maybe org ramai ...
nak goreng ayam lamee....
sabooooooo

makanan pun smp....
masa tuh tgk org yg anta makanan tuh pun dah npk sedap
maklum le...lame gile tunggu kan!!

tetibe terpandang 1 brader lalu...dia pas byr....npk dia gi kt meja ngan awek dia...
dalam hati...awek dia cun lah...kulit putih....kire golongan hot chick lah...
tanpe rase pape ....trus makan.... ngap ngap ngap ...

sambil tuh ekor mata ku pandang couple td kuar gate lah

TETIBE



'
'
'
'
'
'
'
'
'

Awek Cun tuh
TERGOLEK DEPAN GATE...
aku nie neves...tp perut lapa...
so kompius...
bf dia berusaha nak angkat..
tp bf dia kurus...so tak larat...
ku suruh encek tunang tolong..
dia kater tu perempuan...takkan nak pegang...
aku makin tak tentu arah...tp sambil tuh masih masukkan makanan dalam mulut ;p
then abg sebelah meja aku lari gi tolong....
tu pun dia tolong pegang beg...huhhu awek org kan ...takkan nak main pegang jee...
pastu ade makcik tolong pegang kaki dia..
pastuh awek tuh dimasukkan dalam kete

abg meja sebelah balik ke meja dia...

"dia tercekik tulang ayam"

tu ayat pertama yg kuar dari mulut abg meja sebelah

trus encek tunang kate...hah makan elok2
kang tercekik tulang...

opss lupe...
disebabkan tulang tuh tercekik maka dia tersekat nafas ...

ok berbalik pada nasi ayam mancongkam nie...
nampak nyer rasenyer pun dah out...
dah tak mencengkam lagi cam dulu
dan service pun OUTT
sori to say...aku takkan kesana lagi tuk makan ...
sekian

babai!

16 comments:

KizZ said...

Hahaha!Kelaka tol...
tercekik ayam ek..sian sian awek tuh..


Jom skodeng,
SHE is older than HIM,anda rasa?

mie said...

nama gerai memang bagus...
rasa macam nak try je..

aimannajmi said...

hak3....lawak2...mcnne leh tercekik tlg ayam nih....;p

Lyana MK said...

kizz : cian kan....hope dia ok!

LittleSunshine said...

kesian awek cun tu..hopefully ok'

yup btol ..hari tu pergi..try la ngn bf.
sbb org ramai n ckp sedap..tp biasa je ns ayam tu,,sdp lg ns ayam kt keramat..

pnt tggu lama2..tp hampeh..

I-nie91 said...

hahahaa,.,
lawak2,.makan gelojoh sgt ni smpai tercekik,.hahaha

maCy said...

macy harap dia tcekik secara cun. hehe

Lyana MK said...

mie : leh try n kasi review...tp rasenyer dah kureng tak mcm dulu

Lyana MK said...

fiza : tah ler....adeh kesian sungguh..makan laju sgt kott

Lyana MK said...

littlesunshine : uhu tu lah pasal...tp sungguh yana makan dulu kt sane sedap!! tp pelik nape rase dia outtt ke laut skrg niee

Lyana MK said...

i-nie : huhu encek tunang pun ckp cam tuh....huhuh bile tau awek tuh tercekik tulang ayam...rase scary plak nak makan ayam tuh...siap belek hati2 takut termakan

Lyana MK said...

macy : huhuhu.....pucat gile masa dia pengsan tuh...ish2 hope dia selamat

Cikbelog said...

eh bahaya jugak tecekik tulang ayam ni.harap2 tak de pape la kan

Lyana MK said...

cik belog : tu lah hope dia tak ape2...mmg pucat sungguh muke awek tuh semalam

kukukata.blogspot.com said...

kesian dia, mesti segan giler

Lyana MK said...

kukukata : mse tuh kitaorg tak pikir dia segan ke ape...yg kitaorg pikir..agak2 dia selamat tak...hope okey lah!