Pages

Wednesday, December 29, 2010

Gadis Dan WATER RAFTING!!

Rindu sgt! itu lah perasaan yg leh digambarkan tuk tajuk kt atas!! tuk sesape yg tak pernah berwater rafting.....sesungguhnyer water rafting best!!!!! Masa nie kitarg wat water rafting under kelab sukan dan rekreasi company ku!!

biarlah gambo2 yg berbicare yer heheeh!Penat menjerit semalam tak ilang lagi!! hehehe go go malaysia!!

time nie sume org br smp....pagi2 tau!! ngantok tak hengat time niee!!! huarghh!!

before nk start kene amik gambo dulu...kot ade yg termasuk dalam air tak timbul2 kanhhh huhuhuhu! sume comot time niee....banner tuh aku buat...kihkihkih nak jugak kasitau!!

acara mengangkat pendayung tuh adelah tanda tangan anda berfungsi dgn baik!! haha tak lah tanda BOLEH! !

Hamik gambo lagik!!! time niee btul2 time nak trun dah!! amik lagi last buat kenang kenangan!!
hahaha itu lah boat aku!!! heheh dari belakang kiri no 2.....konon2 bersungguh2 kan pegang tali...cube tgk gambo bawah!

yerrr!! dah berada dalam air...ini sebab nyer yana tak pegang dgn btul...BAHAYA OK! sebab curam batu tuh agak tinggi bile boat nie melambung...ngan aku2 melambung sekali!!..uhhuhu air dah la deras time tuh masuk idung...masuk mulutt....hak tuihh!!

nie boat member..hahah sungguh2 kan yg belakang tuhh!!

see kan dah ckp cerum tuh tinggi....mane ler aku tak terpelanting kuar dr boat..hehehe nie boat member yg lain!!

time berehat sekejap ramai2....sebelum cerun2 yg lebih tinggi!!.masa nie lah dok tarik nafas dalam2...ngucap banyak2!!

nie boat org lain!! tp comel!! mak sukee!! heheeheh

boat nie kelakar...coz memule derang dok atas boat kan???? tak lame pastuh boat plak dok atas derang coz terbalik!! heheheeh ..

okey!!! dah abess!! sgt hepi!!!!! leh gi makan dah lapo main air lama sgt!!! hoyehhhh!!!!!


sesungguhnyer mmg best!!! seronok lah time balik tuh masih senyum2 lagi....TAPI bile malam....xleh tido...sume badan bisa...huhuhu maklum ler...tak biase main benda2 ganas niee..skali kene...badan terperanjat kott!!!Time nie kitaorg main Water Rafting Sungai Slim Perak.Harga RM180/kepala..Sesungguhnye ianyer berbaloi!!!


3 comments:

Edura Hanum said...

best and syok..mula2 takut juga time nak naik.lepas tue...mak aiiii seronok bila berjaya harungi halangan..siap dapat sijil lagi dah wat water rafting...

Lyana MK said...

Edura : Kan!! mmg best...memule mmg takutt...tp lepas tuh nak lagi nak lagi...heheeh org kater pahang lagi cerun tau!...u main kt ner?

misz sheyla said...

syiok bangat ni...