Pages

Sunday, December 5, 2010

makeup oh makeup

saje nak kongsi ngan u olll
coz hari tuh masa jadi
pengantin eh belum lagik...masa jadi pengapit sorang kawan niee..
yana buat baju n makeup dari
readzul
oklah
sgt puas hati ngan makeup n baju yg dia buat....
(oh gembiraaa lalaallala)

sat tepek gambo wat paparan sahabattt !! kihikiihkihh

(sila abaikan lah muke tembam nie yer)
'=_=
haih...

si pengapit ngah jalankan tugasss!

ske coz muke jadi flawless...
maklum ler...muke mak byk sgt lubang2 yg tak berjaya di turap oleh JKR...
n jugak byk le AYAM POX di sana sini...
;p

baju2 derang pun meletoooppppsss..
dah terpikir tuk amik mereka tuk kawin nanti....
heheeheh
kirenyer nie dah jadi trial makeup la

ok ini details tuk B2B yg nak gunekan khidmat derang
(copy paste dr derang nye fb je ;) )

no 22 tingkat 1
warisan cityview
jalan 3/93 off jalan cheras batu 2 1/2
56100 cheras kuala lumpur
0173188209/0176203035
call or sms for temujanji :D


nie derang nyer fb
READZUL


p/s: derang jahit baju sendirik tau!! so senang kalo kiter dah ade idea nak buat baju camnee..

2 comments:

Magrib said...

salam... saya ada buat contest sikit.. glad that if you would like to join it..

contest - aku nk masuk tv-series!!!

http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/contest-aku-nak-masuk-tv-series.html

Lyana MK said...

magrib ; wah! really..mmg masuk tibi ker???hehehe ok2....akan segera check!