Pages

Tuesday, December 14, 2010

Berlari2 di BLOGLARIAN





okey!! entry kali nie dah tamo jalan dah
dah tamo merangkak dah
kiter kasi main lari-lari skittt
;p

1st time dgr benda nie kt
blog mamat ini
(dia sedang mencarik calon npk gayanya..maka sume gurl sembunyik hehehe ;p)



1. Letak banner ini di dalam satu entry (sila dongak skit keatas) dan link terus ke http://bloglarian.blogspot.com

2. Lengkapkan slogan "Saya suka berblogwalking kerana..." (tidak melebihi 30 patah perkataan).

"Saya suka blogwalking kerana saya suka jalan2 dan meninggalkan tapak kaki size 7 ini di mana2...juga menghirup udara segar..kihkih disamping dpt kawan baru...traffic saya juga naik.. sekian " (28 patah perkataan)

3. Follow BlogLarian.

4. Tag 3 orang atau lebih rakan.

Mereka yang berjaya ditag adalah : mas, wanie, elya elmo, aienadhira, nadiabayu

5. Sila beritahu rakan yang anda tag melalui komen.

6. Tinggalkan link post anda di entry saudara Padel bersama NAMA BLOG ANDA.
[ sini ]

7. Peserta akan disenaraikan di dalam BlogLarian mengikut turutan.

so ape lagikk!! mari lah lari!!!!




13 comments:

Myaby said...

eh ade banner baru ye bloglarian. :)

Lyana MK said...

myaby : i check kt blogger niee...so i pakai lah...huhu tak tau punnn...ade baru ker lama!

ASaDa RyutaRo said...

cam silap banner je.. saya ke yang silap ke mmg dah ade yg baru ni?

saya ambik banner dari entry yang padel buat. err..

w.a.n.i.e said...

yna : kite x paham la..utk ape ni

Lyana MK said...

asada : yana amik banner dr bloglarian ..kuar camnie plak!huhu ke yana yg salah yer???

Lyana MK said...

wanie : gi kt bloglarian nyer link...i takut salah desc kang

mama nadzmy said...

apa ni?? sungguh..otak ku lembab hari ini...!!

w.a.n.i.e said...

adoiii..bace pun x paham2 ni..otak blur jap

mama nadzmy said...

itulah pasal wanie...poning kepalo den!! lepas u tag, kitaorang nak wat per?? kena masuk gak ke??

Lyana MK said...

wanie & mas : bermain lelarik lah gak!! heheeh ;)

Myaby said...

sbb biasanya banner die lain. cube cek dlu. tapi tatau la kalo die da tuka banner.

w.a.n.i.e said...

yna..cmna ek nak masukkan link blog mcm yana wat name2 tag tu...cari toturial x jumpe2

luna said...

hai..salam ziarah dr bloglarian.. =D