Pages

Thursday, June 23, 2011

Bumper Kerja Kawen : Review Door Gift - DIY!

pagi jumaat yg besh!! hahaah sebab esok cuti! yabedabedu!!! n malam nie ade final tuk maharaja lawak!!! Harapnyer sepah dpt menang!!! tapi kalo kalah punn..sepah tetap de best !!!


okey,kali nie nak cite pasal door gift ku yg bertungkus lumus mengDIY....cabaran DIY adalah ...anda akan berputus asa di tgh jalan bile npk timbunan nyer!! heheh...TAPI bile hasilnyer dah ade..anda akan tersenyum puas!!!

door gift yana simple je....brown paper beg aka beg muntah di tambah doily paper... then isi nyer adalah kerepek dan yassin...yana tak spend byk untuk door gift sebab yg penting isi nyer org leh gune smp ke anak cucu ;)


sebelum tuh yana nak berterima kasih kt adik2 ku yg sgt bertungkus lumussss menyiapkan door gift!!!


npk tak yg kaler pepel atas tuh....penutup dia..kalo iktkan yana nak letak reben...tapi memandangkan reben dah slaloo digunekan tuk hias paper bag nie..maka yana cari alternatif lain...n senang nak di kerjakan! heheeh... potong dan stapler saje!! heeheh siap! *masih ingt yg gulung2 kaler pepel dulu tuh...heheeh ..ini lah gunenyer*

inilah hasil nyr...timbunan DOOR GIFT!

mr OP pun sempat snap Door Gift yg org bawak balik....sgtttt comel kan!! heheeh~

nie picca dari syahira!!
heheh sebab tak sempt amik gambar bunge telo!!
tapi bunge telo yana tak letak telo...letak ferrore! heeheh bunge telo itu pun half DIY yer di bahagian batang dia heheeh....

9 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

you rajen!!! =)

Lyana MK said...

maera : ini name tajuk lagu nyer "terpakse rajin kerana bajet"

ElyaElmo said...

ade lebih tak??ehehe

Lyana MK said...

elya : ade nak ke!???!!

K.I.N.A said...

bestnye ferero roche...hehe

Lyana MK said...

kina : heheeh cekelat ma feveret!

UyaRayza said...

wahhhh dpt ferrerro tueeee..tgh ngidam nie hehehehe...rajinnye yanaaa

Lyana MK said...

uya : jimat dearrr jimat!! hahah~

June Lee said...

Nice