Pages

Monday, June 20, 2011

Bumper Kerja Kawen : Review : Baju Lelaki dari Readzul



hohoho!!

ingin di ucapkan! selamat tengahari....td yana makan kfc...nyum nyum...okey lepas kawen selera makan mengalahkan ape...makan saje ...makan itu makan ini...sakittt hati bile tgk badan dah makin melebar...adekah semua pengantin baru mengalami perkara seperti ini...

untuk pengetahuan sume....bridal yana masa kahwen adalah Readzul Creation and Design
so kali nie yana nak share pasal baju lelaki iaitu baju suami ku...ini kerana nak review pasal baju ku...details baju xde gambo...sume pada OP lagik.... maka tunggguu!!

kalo nak ikutkan encek hasben lebih cerewet nak bandingkan yana yg mane yana lebih banyak berserah dr nak pilih2....heheehh

ape yg yana suke ngan baju lelaki kt butik nie adelah kekemasan kain nye....ini penting yer kawan2 untuk menjadikan hasben anda lebih tegap gitu...heeheh 1st time tgk baju hasben..."eh ade span lah kat bahu" heheheh kagum kot sebab mane pernah baju lelaki ade span...kain pun bgs....kemas....so bile hasben pakai....... jatuh chenta plak hahaha (chop! sila jgn muntah...)

meh layan gambo!


ini time dia dok sengsorg....npk kemas kan?
ade cam pahlawan melayu kalah perang tak ;p


baju lelaki nie di dtgkn khas ngan seluar,baju dalam ngan kot kt luar....then ade sampin dan aksesori tambahan....
(seee npk tak dia cerewet...time jalan pun nak tgk baju ;p)

tuk lebih dekat!!! i suke kocek kt baju tuh...ehehehe coz slalooo suh simpan enset dalam tuh


ade lagik gambo...tapi tak ingt mane letak pendrive...nanti dah ade yana sambung yer !!! ;)

6 comments:

LisaLisut said...

betul yana.lakimmg cerewet lebih dr kita bila alarm kesedaran dia dh smpai..mcm tunang i ni la.kes baru ni.ni pn tgh pondering psl baju dia.i punye baju lepas dah.haish....

miss puteri said...

nmpak kemas! suke kain begitu. hehe. tunang put pun cerewet jugak. agaknye lelaki memg mcm tu kot. tapi tak semua benda cerewetnya. bila penampilan diri baru nk cerewet2.hehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

terletak je baju tu kat badan cik abang. suke tengok.. lelaki memang sangat concern pasal penampilan dia.

Lyana MK said...

lisa : hahahah kan akan tibe smp satu masa kiter rase....eh nape tunang aku nie cerewet nie..bak kater x-tunang yana tuh...sekali je kot pakai seumur hidup!! heheh

Lyana MK said...

put : yup! mreka nyr cerewet kdg2 mengalahkan kite kan?? heheh smp kiter plak rase kiter nie tak cerewet pun hahaah~

Lyana MK said...

oshinz : heheeh agreed! ;)