Pages

Wednesday, June 22, 2011

Bumper Kerja Kawen : Review Kek Kahwin from SS QTcakes

pagi khamis yg indah! sebab esok dah jumaat then wiken yg hebat kembali lagi...yana terlupe hari nie hari khamis...sebab b4 khamis kami (somi & isteri) dah bernazar posa 3hari lepas semua majlis setel! so bile dah tertinggal hari nie..maka bawaklah ke hari isnin nie ;)

okey pagi nie yana nak share pasal kek kahwin yana ....kek kawen yana nie di buat oleh SS QTCAKES from senawang...ape yg yana suke dengan kek nie....luar dia cantik dan menepati dengan ape yg yana nak...n dalam nyer pun sedap...dalam kek nie isi dia span kek!


yana order cupcake jugak ;) comel tak?? heeh

nie pulak kek utk dipotong...
suke design nie...!!! n esya mmg dpt buat cam ape yg yana nak!!! congratzzz dear!!

maka ini hasilnyer time majlis :


npk tak cake toppers tuh heheeh... itulh yg yana DIY hari tuhhh!!! [link]


so pada sesiapa yg nak order :

blog : http://myqtcakes.blogspot.com/
fb : SS QTcakes

;)
highly recommended!


3 comments:

QTcakes said...

WOW...! TQVM KAK LYANA.....BERTAMBAH BERSERI KEK TU DGN HIASAN .CANTIK LA! AND DECORATE TABLE UTK KEK SWEET SGT...CREATIVE N SWEET LIKE U SIS! CONGRATES!! ( tpi buttercake la sis, bukn sponge..he2)

Lyana MK said...

esya : heheh alamak sponge yer!! heheeheh.....silap plak!! tapi akak sukee!! kek yg comel n sedap!!

QTcakes said...

=) hehe...is oke....thanx kak lyana tunaikan janji kak lyana utk post kek ni ! cantik pulak tu bile akak decorate hiasan tu..suke2! :))