Pages

Tuesday, June 21, 2011

Bumper Kerja Kawen : Review Baju Bertandang Untuk Perempuan dari Readzul



okey tuk baju encek hasben.. 2-2 yana dah review...heheh so skrg kiter review pasal baju yana plak lah yer!!! heheeh....kalo nak ikutkan baju yana tuk bertandang nie yana suke jugak! coz warne yg lembut....n ade trail yg pjg...hehehe...tapi sebab buat kt rumah kan...rase cam tak sesuai plak ade trail pjg....jalan2 je kene angkat n tgk samaada baju ok ker tak!! hahaha.... baju bertandang yana nie baju jubah pjg yg agak heavy ngan beads!

awal2 fitting yana tak muat!! hahaah gemokk kot!! tapi lepas dah fitting n alter...okey! tapi lepas amik nak pakai tuh...corset dalam tuh longgar...(adekah yana dah mengurus kan diri selama seminggu) kalo btul...mmg yer...yana mengaku..yana tak makan tuk 4hari before wedding....DIET??tidak...!!! nafsu ade...tapi selera takde..ini sebab yana sibuk pikirkan pasal preps...eh bukan sibuk pikir lagi...sibuk BUAT!....peranten nie siap tak tido tau...sebab mcm2 nak buat....tapi last2 ade gak benda tertinggal n tak jadi buat!! baru tau....yg yana bukan CATWOMEN mahupun CHARLIE's ANGEL...ku hanya LYANA MK yg tak punyer kuase ape2...maka ingatan pun tak bape nak ingt tuk ingt semua!! huhuhu bak kater dyll! makin byk kiter nak kene ingt makin byk kiter lupe!! tapi biarla dah berakhir pun majlis nyer!! apepun tetap ade kenangan indah!!!!!!!

okey layan baju!!

opppsss!! sori baju bertandang yana juga adalah dari Readzul Creation and Design


cak!!!


dari tepi


dari belakang


tghari panas!!!



seiring sejalan ;p


12 comments:

Hunny Kitty said...

cantik warnanya.....sangat menyerlahkan kecuncunhoo u tau!

Lyana MK said...

sya : heheh maceh!!!

LisaLisut said...

i suka colornya.cream.natural.dh sudah dh pn majlisnye.bak kata wartawan hiburan jgn biarkan rumah sudah siap pahat masih berbunyi.hahaha

Lyana MK said...

lisa : hahhaah tu lah....so better u buat checklist...heeheh kang ade benda tak dpt buat menyesal kang! heheh..

Cik Emie said...

pastel colour gitew wt u nmpk lembut+ayu tau :) lawa! nk pinjam moleh hihi ;p

K.I.N.A said...

cantik la yana! sesuai sgt dgn yana!

Lyana MK said...

Emie : sume baju yana.. Yana sewa je dear hehehe

Lyana MK said...

Kina : sesuai ye.. Heheee tq kina

~ NANA ~ said...

suka both warna & design! nmpk sweet gitu :)

Shu Shinju said...

mmg sgt cantik baju tu....

dear.. nak bagi pendapat ni... kalau boleh font kat entry tu kasi kecik sikit..senang nak baca... now nak baca cam keliru skit..sebab word bertindih...

jgn marah yer..pendapat jer..:)

UyaRayza said...

cantek la yana baju yana nie hehehe

Nia Dania said...

cantik kasut..hehe