Pages

Thursday, June 23, 2011

Bumper Kerja Kawen : TQ TCP ( The Craft Portion)

hari tuh yana ade berjaya dpt giveaway dr TCP nie.....kebetulan yana dpt boutonnieres/corsages...then sesuai sgt lah nak letak n kasi kt kedarat perempuan! then lagi seminggu b4 majlis yana,yanie (owner TCP) pass kan corsages tuh kt tunang yana (dulu tunang lah heeh)


nie lah corsages nyer~ comel kan??


tapi time majlis yana lupe nak mtk OP tangkap picca kedarat tuh pakai! tapi yana ade gambo maksu yana pakai! comel!!!



hanye maksu yg berjaya di tangkap gambo nyer sambil pakai corsages...tq to kak azy tuk gambo nie!!! *baju maksu lawa...nanti raya nak buat camnie*


yg tuk kedarat plak...yana letak duit seringgit....heeheh so hasilnyer jadi camni..

jadi bunge ade tangkai!!! heeheheheh

sori quality gambo ke laut!


mekaseh yanie bg yana corsages comel nie!!!


so pada sape2 nak order :

fb : The Craft Portion
blog : http://thecraftpotion.blogspot.com/

5 comments:

LisaLisut said...

c a n t i k!!! u lucky babe :)

Lyana MK said...

lisa : mmg comel!!! heheeh langsung i tambah tangkai (duit) heeheh ;)

UyaRayza said...

cantiknye hehehe..sesuatu yg mcm uya nk buat hehehe..DIY jer..jimat2 hehehe

Lyana MK said...

hehehe gogo cayok uya!! yana tak reti buat...nasib baik yanie bagi!! hheheh

anaztasias nora aira said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaa. kena ingatkan OP ni tangkap gambar benda cenggini kan :)