Pages

Tuesday, January 25, 2011

Pre-Wedding Picca !!




okey ini adalah sedikit gambo masa pre-wedding tuh...huhuhu kiter kasi amik dulu lah yer mane yg berkenan di hati!!! hehehe....

suke sume gambo2 diatas...sebab npk gambo tuh lovely jee.....heheeh walopon gambo no 2 agak cacat di bahagian tgn...hahahah tak sempat adjust lah tgn tuh.....so sila abaikan bahagian itu!!!!

mari kiter citer pasal photographer yang telah menembak beberapa gambo pre-wedding yana sabtu lepas.....jeng jeng jeng

inilah dia pakcik photographer!! huhuh bukan pakai kamera je dia tembak..pakai pistol btul pun dia tembak gak!!...tuk pengetahuan...yana bukan lah amik photographer yg hebat2 yang dikenali malaysia....yg fames ames di seantero dunia...saya memilih seorang photographer yg biase2 je....cume dikenali di antara kawan2 dia je...n juga family nyer..n juge orang sekelilingnyer...bagi yana ..janji dia boleh berikan perkhidmatan yg terbaik..n ape yg kiter nakkan dia boleh penuhi itu sudah cukup....n ini pun kerana yana pun bukanlah artis or orang kenamaan...saya juga orang biase2 je..

so kalo ade sesape yg nak mengunakan khidmat beliau tuk menangkap memori indah anda!
leh add dia di FB : Mohd Faith Ezene ( sungguh! itu mmg name asal dia..dasat kan...selera mat salleh gitu mak n pak dia) n kalo nak call trus pun leh...cepat skit dianyer feedback kan??? ini hotline dia : jack - 0176060036

apepun tq pakcik photographer!!! luv it!!

nanti kiter citer plak pasal printing yang dapat rege terbaekk tuh yer...mesti ramai yg nak tau!! mmg berbaloi..so start lah design sendirik kad kawen kamu sumee!!

chop!!
before tuh..
jgn lupe turunkan LIKE untuk penyertaan NO 11!!

http://cstproduction.blogspot.com/2011/01/senarai-entry-contest-for-vote-whats.html

kalo korang nk bace balik entry nie before LIKE :

http://lyanamk.blogspot.com/2011/01/panas-cam-cili-majlis-impian-saya.html

15 comments:

LisaLisut said...

awesome pawsome.u mmg dh lawa.mekap lg la lawa.hehe.i dh vote ok

Lyana MK said...

tq lisa ...ohh terlalu tinggi pujian itu!!! yana biase je lerr...huhuhu!!! tq untuk vote...ade rezeki menang...takde takpe ;)

cha said...

cantikla u mekap sndiri ke.jeles i tak pandai mekap T_T

http://whitewallsofhermind.blogspot.com/

Lyana MK said...

cha : bukan lah dear! orang makeup kan! heheeh...

w.a.n.i.e said...

i pun jeles tgok muke die cantik..hihi..nyampuk

Lala said...

alalalala.comey!

Lyana MK said...

wanie : heheh u saje tau!!!!

Lyana MK said...

lala : ;)

LittleSunshine said...

tu la.liyana mmg dh cantik..so mmg cantik cantik..nnti liza vote ya =)

cheQmOomOo said...

lyana mkn y kat dpan lyana tu je ke??
kenyang ke???hehehe

Lyana MK said...

liza : huhu tak lah liza...biase2 jeee...

cheqmoomoo : yg i dah bedal habes2 takkan nak tunjuk!! malu2!!

cheQmOomOo said...

hehehe bru nk kagum :p

Lyana MK said...

cheqmoomoo : hahah kuat makan cam i nak makan itu saje!! omen! tidak!

cheQmOomOo said...

hahahaha tula org pun xmkn sket centu ;p

Lyana MK said...

cheqmoomoo : ;p