Pages

Sunday, January 2, 2011

Khairul Fahmi Che Mat vs Aimie Harmelia

Sape Khairul Fahmi Che Mat??
Keeper Malaysia yg teror masa main kt Piala AFF Suzuki tuh....muke cam jepun tuh...hehe

Sape Aimie Harmelia??
Dia adelah GF kepada Keeper Malaysia nie...dah lame derang kapel

Sape Saya??
Saya kecewa bile tau keeper itu ade gf....tp saya hepi sebab mereka mmg secocok sepadan

kihkihkihkih...okey atas adelah mood ngarut...bukan ape...kedengaran ramai yg mule tak sukakan gf si keeper malaysia niee...huhhu...nape...kompom jeles... aku pelik..nape lah ramai manusia nie yg busuk hati sgt....skehati derang lah kan..nak kapel ker per ape....derang dah lame kapel kot...(dari membaca blog si gf)..bukan mase dia dok julang piala dia npk awek niee...baru ler leh jeles kawan2...sepatutnyer kiter doakan jelah kebahagiaan derang..n keeper itu leh trus perform tuk MALAYSIA.. huhu..bukan ape bile derang byk menang...kite pun byk cuti....rentikan lah tabiat dok mengutuk org..dok dengki ngan org...sekurang2 nyer dia ade bf keeper...korang ade ker?? tak elok hancurkan kebahagiaan org...coz kiter pun ade bahagia yg perlu di perkukuhkan..betul tak..

pesanan tiada penaja kepada awek keeper kiter...awak comel,awak cantik...tu ramai org jeles...hehe tp mungkin kerana awak terlalu expose kot tuh ramai org tak suke...amik yg mane yg baik tuk teladan...yg buruk jadi sempadan!! n pada keeper malaysia...jgn lupe diri yer!! kami nak cuti yg lebih banyak pasniee..!! hehehe

nie antara2 yg terjumpe dalam fb...uhhu siap kakak dia pun org tak sukee...adeh!! apeda??




yang nie dinamekan PRO N KONTRA yer kawan2!! kihkihkihkih





camni pun ade..ramai gak yg menyokonggg!! Go Go Go



ok sambung later !
muah!

11 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Baru kejap td bace blog awek apek ni.. I pon rase org meluat sbb die terlalu expose dgn kisah cinta dorg diblog..

Lyana MK said...

kasut pink : huhu dia suke lah dear.. dia ade bf keeper!! huhu tak perlah...kiter tak nak meluat ..kiter jgn bace...huhuh biarkan jelah dia ngan tulisan nyer...ok :)!

Faaein Himura said...

biarkan aje.. kalau meluat.. tok sahlah baca kan.. hehehe..

w.a.n.i.e said...

adoiii...sangat2 mantop ..
nasib la i bute bola skit..
tp betul pe yg gtau tu..
lantak die la nak over expose ke ape
dah tu membahagiakan die
g pun bf diekan..
bukan bf kite..
kalo kite jd bf si apek pun
mesti kite bangga..
bf kite jd hero negara..ahaks
membebel plak haku kat sini..hahaha

Lyana MK said...

faaein : btul2...blog dia biarkan lah...heheh

wanie : hehe emosi sungguh..sabar2!! kalo i ade bf keeper pun i hari2 update pasal dia..bukan sebab show off tp sebab bangga !! kan kan

LittleSunshine said...

liza pun ada baca blog gf fahmi..tak tau la..nk komen ape..ha3..kesian dia siap ada page xsuka dia..isk isk...nasib nasib..

Lyana MK said...

liza : hehehe biase lah....bf dia jadi pojaan!

OLick SyaSya said...

cop2..knape pic no.4 de..
<3GADIS InI<3
I punye nick name tuh

http://olicksya.blogspot.com/

Lyana MK said...

sebab mase tuh ngah tgk ur blog lah dear..tup tup...kt print screen kuar plak!! hehe

Illiana Hidayah said...

huaaaa!! konfemmmm mencanakkk naik rating blog jejariruncing.blogspot ni..awek keeper malaysia katakan.. pasni kalau khairul fahmi ni pakai jersey no 1 lagi laaaa...jaga2..takut disambar orang jek...hehehe..
btw, pakej blogwalking i are komen _ click2 nuff :) have a nice day!

Lyana MK said...

lliana ..heheeh tau x per..!! komfem nuffnang nyer payment byk tuhhh... heheeh....tu lah tu lah! tak mungkin disambar org biase...mesti yg luar biase...retis2!! hehe insyallah doakan yg terbaik je....tq syg for the package...hehehe !