Pages

Saturday, January 15, 2011

Pemenang Giveaway hanya utk B2B !!!





PANAS PANAS PANAS!


Wah! alhamdulilah giveaway kali nie utk b2b npknyer menunjukkan byk penyertaan yg join!!! syg korang!!! n mmg satu pilihan yg susah n sukar buat yana sebab sume nyer ade entri yg best2!! sungguh u oll sume berbakat!! mmg yana terpaksa meneliti setiap entri sebab sume ade penarik masing...maka yana pecahkan hadiah kepada beberapa kategori.ade beberapa kejutan utk keputusan di umumkan :

1) kejutan pertama - hadiah giveaway dr b2b dari 3 hadiah ditambah menjadi 5hadiah keseluruhan nya....

-

-

-

-

-

-

-


-


-


-



-



-





PEMENANG ENTRI PALING COMEL & CUTE
http://lilmishunshine.blogspot.com/2011/01/contest-lagi.html

-


-

-

-

-

-


-


-



-


-


-

PEMENANG GAMBO COUPLE TERCOMEL

http://saniloveana.blogspot.com/2011/01/giveaway-from-lyana-jom-join-buat-b2b.html


-

-

-

-

-

-

-
-




-


-


-


-


-
PEMENANG UNTUK TULISAN TERBAEK!
http://dreamyblurry.blogspot.com/2011/01/giveaway-b2b-bride-to-be.html


-

-

-

-

-

-


-

-

-

-

-


-

-

-

-
http://ciksuchumill.blogspot.com/2011/01/giveaway-b2b-dapat-free-handbouquet.html

-

-


-

-


-

-

PEMENANG PILIHAN PAKCIK BELON
(Untuk kategori nie....pilihan dibuat kepada penyertaan entri yg tidak memenangi mane2 katergori pemenang di atas..maka secara adil nyer NOMBOR penyertaan mereka di atas tidak termasuk dalam pilihan cik belon ini..ini dibuat kerana sesungguh pemenang ini
adalah sememang nya BERTUAH!si pencabut telah dibutakan mata nyer sebentar)

sebelum tuh.. ini adalah warna belon untuk anda...no anda adalah seperti yg tertulis pada senarai penyertaan giveaway ini ...!! hehe!! belon telah di campur gaulkan selama 1hari heheh...lame tak lamee tak??? heheeh





sori...suare tak bape sedapp kihkihkihih





-




-




-





-

Maka Pemenang nyer si tomei NO 7

http://meonmywedding.blogspot.com/2011/01/matanya-lirik-lirik-selalu-rupanya.html




-


-


-


-


-



-



-




-



-









EH ADE KEJUTAN LAGI!!!

Hadiah Khas - PEMENANG EARLY BIRD
(pemilihan ini dilakukan sebab kepada penyertaan terawal dihantar..Hadiahnya yana akan bagitau entri akan dtg juga...tungggu)


http://our-wedding-journal.blogspot.com/2011/01/giveaway-b2b-dapat-free-handbouquet.html


EH ADE KEJUTAN LAGI!!!
EH ADE KEJUTAN LAGI!!!
EH ADE KEJUTAN LAGI!!!

kepada mereka yang tidak memenangi apa2 utk giveaway kali nieee....jgn bersedih...kerana insyallah akan ada peluang akan datang....TETAPI utk Giveaway kali ini..

-

-

-

-

-

SUSPEN TAK? hehe..

-

-

-

-

-
nk tau nangis dulu .. :p
-

-

-


-

-


-


-


-


-


-


-

setiap yang telah MENGHANTAR entri anda ,maka anda layak memenangi HADIAH SAGUHATI.....maka SETIAP ORANG AKAN DPT HADIAH!!! apa hadiah nyer?? tunggu .....Yana akan umumkan di entri akan datang...
yang pasti mmg comel!!
suke tak????

Maka dengan itu...yana memerlukan details setiap peserta giveaway kali ini

sila hantarkan ke:

lyana_mk@yahoo.com

(sape2 tak email details makne nyer dia tak berminatt nie)


Tahniah Kepada Semua Pemenang!!
korang sumee besttt!!!!!

SAYANG KORANG SUME!



Mohon maaf jugak kepada semua jika ada sebarang kelemahan dan kekurangan sepanjang giveaway ini berlangsung....

13 comments:

miss puteri said...

tq lyana!! wah! baik hatinye kamoo bg semua adiah!! tahniah semua! yey! nak lompa bintang lah mcm nie!!

LittleSunshine said...

yeayyy..alhamdulillah.,,thanks to liyanamk..1st time menang..
kpd semua b2b yg menang..tahniah

K.I.N.A said...

hehe..ada hadiah early bird eh..tq..will send u an email..

Cherrie Pie Sweety said...

sayangggggg~~
alhamdulill;ah... myrah rezeki kita nak akwen & semoga awak dimurahkan rezeki.. thnaks yang..
nak anta details apa yang kt email tu :)
bestnyaaa yangggg syg awakkk~~

Ciksue said...

lyana,
wahh betulkah nama saya ituu.hehe.sukanyer
terima kasih yea..kita dah emel..

lovelyadibah said...

Bestnyer ! Congrats utk suma2:)hehe..

Lyana MK said...

miss puteri : congratz

liza : u tooO!congratzz

kina : coz u yg 1st...baru ade yg 2,3,4,5, so mmg ptt dpt! congratz

cherrie : hehe u mmg layak!congratz

ciksue : wah br perasan! ciksuee tak lame lagi...congratz nanti kite diskus lebih skit..dah tak lame nie

dba : heheh bestkan derang!! sume berbakat!!

miey anna said...

tibe2 blur...me terlibat sekali ke??

hehe..tQ cik lyana..last minute pon ade hadiah..tQ..

alhamdulillah =)tahniah pade sume pemenang =))

Lyana MK said...

miey anna : opkos u terlibat!! join kan!

dyll basri said...

oh my... sepanjang weekend tak online, dikejutkan dgn cabutan bertuah ini...

thanks yana..

will email u my details. btw, ape details yg u nak? hikhik

cheQmOomOo said...

email :)

fati said...

WAAAAA~~~ CONGRATESS SUMEE! YANA MMG BAIK HATI, SAGUHATI PON DAPAT.. TENKIU YANA

ferra ferro said...

tak sabar untuk yang blogger punye . =D