Pages

Saturday, January 29, 2011

Hadiah Giveaway pertama yg terakhir!!

hi kawan2...hari nie dah start cuti...tp masih ade kt kl lagi..sebab esok nak ke melaka..rumah kawan sekolah kawen...so esok yana update pasal majlis member nie yerr!

hari nie adalah hari yg paling memenatkan!! tp masih bersyukur sebab ade gak rezeki yg dpt secara tak sangka2!!

hari nie adalah penghantaran terakhir untuk Giveaway yang pertama dahulu....
masuk bulan Febuari..akan start hantar untuk Giveaway B2B dan Blogger!!

Oleh kerana pemenang yg pertama nyer giveaway nie suke gerbera! so yana gunakan gerbera pink!! yes yes yes~~ semua sedia maklum kegilaan terhadap gerbera adalah sgt memuncak!!!

heheheh....so ini lah hasil nyer!!

sowi lah yana lupe nak snap pakai kamera canggih...huhuhu sebab terlupe...dah masuk kete ingt...so dpt snap ngan pakcikk blackberry jeee..so kualiti gambo sila abaikan!!


Pandangan Sisi

Pandangan Dekat (ade ker?? ;p)

Pandangan Depan

Pandangan Belakang


okey! setel sudah...alhamdulilah penerima sukeeee!! ;)

Senyuman mereka adalah sangat bermakna buat yana!! Ilang sikit penat!!

4 comments:

LittleSunshine said...

liyana cantik la bunga tu..kaler dia..xsbr nk tggu ni...bulan 10 =)

Lyana MK said...

liza : request dari cik pemenang dia nak kaler pink...:)

Sharifuddin & Shakina said...

cun2..;)

ferra ferro said...

alaaa .. canteknye ! tak sabar dapat hadiah dari kak yana .. =D