Pages

Sunday, April 1, 2012

ku bersyukur....

skrg beronline di rumah kl...indunyer la balik kl..huhuh tp tetap sodih..sebab pantang itu INDAH...okey bile aku sebut camtuh kt rumah...ibu n adik aku dok jeling2 manje kihkihkih...ini sebabnyer..

time pantang
tak yah masak
tak yah basuh baju
tak yah kemas
tak yah angkat berat
hanyer susukan anak saje

kihkikihkihh....
*pemalas*

tp best woo pantang...terase disayangi...hehheh
pepagi dah ade org siapkan makanan n suh kiter makan
kalo tak makan derang akan pakse suh makan..
takut masuk angin...
hahaahh~
*pada m2b..sila jgn tiru*

okey...teruskan menulis..merepek byk...


aku bersyukur...dah berumur 27thn pada 29.3 lepas...bufday kali nie disambut sederhana je..sebab hasben pun kt kl...n aku pun br selesai pantang ritu...so ke"excited"an nk makan pelik2 xde sgt...huhuhu...

tp hasben sgt comel....dia siap2 komplot ngan adik aku tuh suprise aku ngan kek..awalnyer sibuk dok kasi avatar kek kt bbm...dah la kecik,...tak leh makan plak tuh..hahaha ...ayat merajuk...tp aku nie mmg tak romantik tau..tiap kali bufday aku tak reti nak stay smp kul 12 tengah malam tuh tuk tunggu org wish..hahaha kompom tetido...si hasben siap fefeeling la nak berjiwang2 ngan wish bufday...tp 8kali dia call aku tak angkat...last2 dia giveup dia call adik aku suh kejut aku bgn..hahaha..then tak lame pastuh adik aku pun memulakan drama ngan kuarkan kek dr dalam keta *patut cair kek* n nyanyi2 lagu bufday...

yang buat aku lagi terharu...si kecik mucuk..fayyadh pun tak tido..dr kul 10malam dia tak tido...aku dah layan ngantuk kaw2 plak tuh...so aku biarkan je dia main...pelik aku ngan anak nie..biase kul 11 dia da tido da...rupenyer dia pun nak meraikan bufday ibu dia nie..alahai...anak2...buat aku nanges je tau....

dah siap2 makan kek... aku pun tanye la adik aku...sejak bile berkomplot plak dia ngan abg ipar dia tuh tuk kasi aku kek..then dia citer la...ini sesi perbualan kami *eceh*

aku : bile ko beli kek nie?
adik : isnin aku tempah...td aku br amik
aku : oooo komplot ngan abg ko yer
adik : dia nak kasi suprise kan...hahah tp aku kelakar la laki ko tuh...mengekek2 aku ketawa...
aku : *blur* nape??
adik : aku tanyer la dia nak tulis ape kt kek...so aku nak suh org tuh tlg tuliskan..
aku : *dlm hati - itu kelakar ker?*
adik : aku pun msg la dia tanyer...then dia reply msg aku...ko nak tgk ape dia suh tulis atas kek?
*sambil menunjukkan sms yg hasben kasi*

tgk je sms tuh..aku gelak gegila..tak hengat punyer...smp terlupe yg tahap daya tahan kencing aku skrg tak bp okey...then mmg dah terkencing la aku atas tilam...*okey aku tau nie selekeh..hahaha* tp aku sempat la larik ke toilet cepat...tak lah tilam basah...hahha tp suar basah la...kihkihkihhh OKEY abaikan citer kencing

korang nak tau ape sms yg hasben kasi tuk tulis kt kek aku ?





































































Hawa diciptakan dari rusuk Adam,
bukan dari kepala untuk dijunjung,
bukan dari kaki untuk dijadikan alas,
melainkan dari sisinya untuk dijadikan teman hidup,
dekat dihati untuk dicintai






sambungan perbualan dgn adik lepas aku kuar toilet n ganti suar sume

adik : laki ko nak buat karangan atas kek ke hape...
aku : *masih tahan gelak...takut terkencing lagi.*



hehehe....



last2 ..tulis nie je atas kek...

bie...
camnie pun dah cukup da..
dah sgt dihargai...
heheeh
100 kali cinta bie!!
:)

alhamdulilah

di usia 27tahun

aku ada anak yg comel
aku ada suami yg penyayang
aku ada family yg sentiasa ada waktu aku memerlukan
aku ada kehidupan yg sempurna

hanya kerana MU ya Allah

yang memberikan segala nikmat ini

semua ini sudah cukup dan aku sgt2 bersyukur...

ALHAMDULILAH

ALHAMDULILAH

ALHAMDULILAH

ALHAMDULILAH

terima kasih YA ALLAH!




dah nak naik keje..

camne la nak tinggal fayyadh nie...

huwaa

nak benti keje!
hasben sila jadi jutawan!
haahaha ;p






5 comments:

('',)pzAEdy~ said...

happy belated birthday...semoga jadi isteri solehah and ibu mithali pd dak tecik yg comey tu ye.

yUmIe said...

sekejap je kn??rse cm bru je lg yana deliver..

puan.mila said...

ololo sweetnye..mmg lawak! anyway hepi besday!

~ NANA ~ said...

happy belated bufday yana!

ehhh geram sungguh tgk si fayyadh tu!

aTy _faRed~ said...

heheheh..panjang betul ayat asben awak nak tulis atas kek...;p patut dihargai..:) neway..hepi belated besday dear..semoge segale yang terbaik diberikan pada awak oleh Nya..aminn...:)