Pages

Monday, April 11, 2011

Cerita Lanjut Peta Comel !

entry nie adalah entry penghargaan tuk WAN HAZEL sebab peta dekat kad kawen saya dia yang buatkan!!! maaf ler adik ku sayang sebab kene melayan karenah kakak mu ini...rasenye sepanjang dia buat kan map tuk kad yana ade lebih 5 kali pertukaran tau...huhuhu~kesian dia...heheeh ape leh buat dik..dpt customer banyak songgeh cam niee..heehh~~

tapi hasilnyer sgt lah puas hati!!! SANGAT2! wan paham ape yg yana nak...yana nak peta tuh mesti comel,cute, dan menggoda ( bajet comel2 gitu) ini sebab yana design kad yana pun ala2 begitu...so takkan lah peta nyer serious plak kan!! hehe..di tambah pulak size kad yana yg super comel!! heheh~ so sume mesti comel2!

sesungguh nyer DIY kad tak semudah di sangka....bermula dengan perubahan design sebanyak 4kali....juga perubahan warna yg tah berapa kali gak nye...dari biru,ke pink,ke hijau,ke grey,akhirnyer mmg stick ngan purple!! haha~ maap yer...mata yana nie tak nampak warne lain yg cantik selain purple!!

so sesape yg nak mintak atau mengupah WAN HAZEL untuk sesuatu di kad anda leh trus hubungi dia yer!!

jutaan terima kasih tuk wan!!!!!!!! kakak sayang lebih niee!

16 comments:

mama nadzmy said...

wah..sangat cantik...!!!
pengantin mat saleh gitu..;p
x sabar nak dapat kad wawen ko..!!!!
saya pun cinta ngan ungu...;p

Lyana MK said...

mas : hahaah skg pun ko leh amik lah mas! hahah~

"cikkin" said...

cantiknye..suke map gedik2 cmtu..hihi..=)

cheQmOomOo said...

hehehe comey

Lyana MK said...

cikkin : hahah map gedik kan!! kihkihkih tuan pun gedik!

Lyana MK said...

cheqmoomoo : tocei!!

Wan_hazel said...

hahaha..lucu lah kak yana..hehehe..wan nak kad kawen nie gak..tpksa lah print sendiri kan kak..ahhaha..pape pun tengs wat entri nie ..hahhaa..akak yg suka ubah map ..nie lah kak yana...selmat pngntin baru kak yana..hehehe..

Lyana MK said...

wan : ah tak kire!! akak akan sent gak kt wan!!! bak address!!

Wan_hazel said...

wah betul ke nie kak..alamat wan nie jauh ke seberang nie..hehehe..

nie alamat wan..

no 2415 lorong 2A2,fasa 1,kampung tanjung bundong ,kota samarahan,kuching Sarawak.

jauh tak??ehehhe

Lyana MK said...

wan : takper..kad akak nie boleh berenang dan terbang!! hehehe POS LAJU DIJAMIN SMP ESOK! wahah~

Wan_hazel said...

hahaha...kene guna bot paling laju lah tu kak..ehehhe..pape pun tengs kak..wan doakan yg terbaik wat akak..nanti law wan dh nak kawen..akak lak yg wat map utk wan..ahahhaa...gurau je

Lyana MK said...

wan : ooooo sistem barter ye!!! heheeh kang tak lawa kang~~~ heheeh

LittleSunshine said...

cantikla...comel sgt..nk upah juga boleh..hahahaha

Fifie YS Suhaimi said...

kak yanaaaa!!biler kawen ni??4/6 ea???same dengan abg fiee!!kat johor jugak!!!wuhuuuu;D

Lyana MK said...

liza : boleh2! hasil tak mengecewakan!

Lyana MK said...

fie : aah 4.6 nie dear!!! jemput dtg!