Pages

Sunday, April 3, 2011

1st Blogger Bride Gathering,Taman Botani!








Link

ini cerita pasal perhimpunan perempuan cantek dunia...kenapa cantek..sebab kami cantek di mata pasangan kami..dengan adanya pasangan itu..maka terjadilah group ini BLOGGER BRIDE FOREVER...heheeh mmg cantek sume tapi sume taken yer...hehee....bak kater Ahmad Fairus
(photographer)...sume comel tapi TAKEN....hahhaah

so gathering nie dibuat masa 2hb april lepas...sumenyer bermula lepas Dyll aka Dyll SemakKer dan Liza Johan amik aku kt rumah! heheh sayang derang ketat2....masa tuh kul 11pagi..lepas tuh kitaorg trus gerak ke Plaza GM Chow Kit...tak buat pape pun...jalan2 usyar barang...heehh..then pastuh kitaorg trus ke Taman Botani Shah Alam....masa tuh dah kul 2petang...

janji ngan Nadira Ismail tuk masuk same....pastuh dalam tuh jumpe kina.dba,fati...kitaorg naik shuttle yg ade tuh..dia bawak pusing satu taman....dah ler kitaorg mmg tak tau mane nak trun...tgk2 rupenyer leh jalan kaki ke dari pintu masuk tuhhh ....haremmm sungguh!! tapi syok gak dapat jalan2...heheh :))

pastuh baru lah jumpe ahli bbf yang lain....mmg happeningg..memule tuh mmg ler malu..mane2 yg pernah jumpe tuh tak ler segan sgt hehehe....i kan pemaluuuu gitu!! heheheh....

so meh ler kiter layan gambo...mane gambo tak berkualiti tuh maknenyer gune kamera BB ku lah yer!! heheeheh


kt rumah! abaikan kain2 ngan deco door gift yg sepah2~~

coklat homemade Dyll - sedap okey!!!!
sila order!
hahah gambo gegar!

dalam kete Dyll hahaha....dasar pantang jumpe kamera!
cantik tak baju saya!!!

Dba!!! dia slimmm melimmmmmm

pose gedik skitttt!! hahaah ske jumpe u dba!

ngan fati......putihhh melepakkkkkkk!!!


yana suke tgk muke amelyn!! comelllll!!!

amelyn comell!!!!! pose lagik dan lagikk!

nie blogger famess nie : maera

gambo ngan ratu menang contest : kina & yang buat cekelat homemade tuh : dyll

tambahan : put!! yg tomei!!

hari tuh kitaorg ade buat game tau...yana group no 3....game nie buat baju pengantin gune suratkhabar,tali n pisau...so gunelah kreativiti memasing tuk cipta baju pengantin paling hebat!!!



ngah perah idea!!

ini ahli group kami!!!!
santek tak baju kitaorg buat..nadya jadi model...sebab dia paling cute!

posing ramai2!!

saya jauhh di atas nun!!

woooo happeningg!!

tak kuasa mak nak!!!!



pas gathering yang panas (gegurl yg super HOT n suasana yg jugak HOT) kitaorg (dyll,aku,aliza) gi ke kedai liza kt selayang.....coz mmg kitaorg niat nak gi lepak sane pun...dah lame ku ngidamkan kerang bakar tuhh!!! ngap ngap!!


lepak ngan dyll kt kedai liza

liza (liza suare ko cam bakal mak mertua aku...heheeh indu dia ;))

en risik liza ;) dia seriesss je...tapi kerang bakar sedapppp

tauhu bakar!! marveles okeyyy!!

kerang bakar! sedap tau sebab dia bakar ngan serai sekali..

otak2...isi dia tebal!!!


korang nak tau tak ape yg kitaorg dapat masa gathering tadi .....berbaloi okey!! bayar rm25 dapat macam2!! mmg nak gi slaloo lah camniee..kenyang gile sebab byk sgt makan...mmg hancur diet masa tuh...tapi ape dehal!! makanan sume sedap okey!!


door gift - mmg santek kawan2!!!
door gift nie dibuat oleh Lynda,Zaila,n Hana

cekelat sedap...dapat makan 2biji je...lain adik yana sapu kasi habis!
dari Jaja..wajib order lagik pasni...pas kawen yer dear!! heheeh..

kek dari hana yorie! sedap okey! time nie gambo kek nie sempurna..5minit je...setel! hahaah~

tuk gambo jutaan terima kasih tak terhingga pada
- ahmad fairus
- dyll
- maera


16 comments:

hana yoriee said...

hikss..best dpt jumpa lyana lagik..tp tak pat mingle2 lebih2..harus jumpa lagik!!

btw, thanks sbb slalu beli kek and jadik client tegar http://sedapsedapbelaka.blogspot.com
hikss =) lebiu laaa..

K.I.N.A said...

nyum3..pg2 teringin nk mkn kerang rebus penangan gambar lyana..hehe..

WillBemrs said...

best2...! nak joinnnn...!! tp xdpt join jgk, sbb kne setle kan hal nak kawen... :) anyway, nmpk u ollsss hepy sgt tuh..!

Lyana MK said...

hana : hheheeh tu lah tak sempat nak beramas mesra lebih2! heheeh sebab u buat kek yg sedap!! so mmg wajib i beli pun!!! so teruskan membuat kek sedap okey!

Lyana MK said...

kina : sedap kinaaaa......(goda kina lagi!! )

Lyana MK said...

willbemrs : alhamdulilah hepi...walopon panas!! heheh ;)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

mane ade femes! GGRRR...gigit kang..
memang best dpt jumpe korang =)

Lyana MK said...

maera : kalo follower ribu riban mmg wajib dipanggil fames okey!! heheh~

amElyn said...

hi hi.
malu lahh pic i bebanyak kat sini.. buroks lak tu.. hehehehehe.
nice knowing u all! pasni sudi2 lah join another gathering k... =)

amelyn.
http://kumakikaeamelyn.blogspot.com/

Lyana MK said...

amelyn : yeh!! comel okeyyy!! sukak tgk kamo...sila buatkan air sedap tuh tuk yana....order time kawen leh...heheheh ;p

lovelyadibah said...

HAHA..yes!cubaan nampak kurus berjaya!HAHA..

yana!!thanks sayang!!sukanyerrrrrrr!!nk jumpa lagi!!!:)

Lyana MK said...

dba : hey! kamo dah kurus okee!!! mane leh kurus lagik!!

ketawariang said...

bestnye.... nak juga join lain kali boleh? :)

ketawariang said...

bestnye.... nak juga join lain kali boleh? :)

Lyana MK said...

ketawariang : boleh!! ;)

ketawariang said...

yeay! buat kt johor pun ok... :)