Pages

Sunday, February 6, 2011

Saya Banyak Benda Nak Tulis ;p




hi hi hi sume...seminggu yana bercuti..pastuh line internet kt kmpung tak berapa okey...huhuh...tu yg lame bersawang blog niee...uhuhu nie ngah pakai vacuum ilangkan habuk!! heheeh...

ekceli byk benda nak share tau masa kt kmpung ritu!! tp bile dah byk sgt jadi tak tau mane nak kuarkan dulu hhehehe.....

korang okey?? sehat??

kampung yana kt batu pahat johor...banjir...ramai jiran2 yg rumah nyer di masuki air...kesian kan?? rumah yana bahagian belakang ade air gak....rumah angsa mmg penuh air lah...alhamdulilah tak masuk kt dalam rumah yana

masa cuti nie gak dptkan setel kan pasal pelamin n kanopi..kaler pun dah decide...
alhamdulilah harga pun dah finalize....berbaloi2 ...maklum lah kan!! byk nak pakai duit nak kawen nie..maka byk perkara kene nilai kan!

untuk b2b yg masih mencari2 untuk kanopi dan pelamin area johor terutama nya daerah kluang,batu pahat dan sekitarnyer...leh email pada yana : lyana_mk@yahoo.com untuk dapatkan no tepon owner pelamin n kanopi nie yer....

yana dah dpt hadiah tuk saguhati pada yg join contest hari tuh....oleh itu yana perlukan alamat korang yer!! nanti yana listkan alamat sape yg yana dah ade n mane yg yana xde...

seminggu lepas....yana sibuk ngan tempahan pau mini tuk door gift perkahwinan ....adik yana handle business nie....so kebetulan yana ade kt kampung maka yana tolong lah dia skali...
ekceli famili yana mmg ade bisnes famili - PAU SERI..dari abah n ibu dulu....skrg adik yana dah abes blaja n dia yg teruskan bisnes famili niee....so kitaorg adik-beradik sama2 usahakan...
n kembangkan!

meh layan gambo dulu :

TEMA : PURPLE


TEMA KALER : HIJAU


PAU MINI Cenderahati Majlis Anda

Untuk tempahan doorgift bagi pau mini berwarna mengikut tema,inti yang di syorkan adalah

pau kacang
pau kaya
pau coklat

dimana siap packaging dan reben berharga hanya :

kuantiti 1 - 100 biji= sebiji rm0.90
kuantiti 100 - 500 biji = sebiji rm0.80
kuantiti 500 - 1000 = sebiji rm0.70

untuk pembelian sebanyak 1000biji keatas akan diberikan percuma PAU HANTARAN
( dimana siap dibungkus cantik untuk dijadikan hantaran)

3 comments:

LittleSunshine said...

bg pau..xpnh dgr..tp yana dh buat..1st time sgr.pau ikut theme...best!

lovelyadibah said...

Haha..pau hantaran :)leh decorate atas pau x yana?:)

Lyana MK said...

liza : heheh yup ikut kaler tema pengantin! ;)

dba : tak leh lah syg...pau surface dia lemmmbut....