Pages

Monday, February 14, 2011

Kepada Mereka Yang Pernah Join Giveaway B2B dan Blogger!! Minta Perhatian!!

okey entry kali nie adelah tentang hadiah saguhati yg akan diberikan kepada semua yg join giveaway nie....TETAPI disini yana mintak maaf awal2 lagi...sebabnyer...yana dah terdelete sume email yana dengan TAK SENGAJANYA...so pada sesiapa yg telah menghantar alamat mereka...yana mohon jasa baik kalian utk menghantar semula alamat itu kerana proses penghantaran hadiah saguhati akan dijalankan dalam masa terdekat ini....mintak maaf yer kawan2...huhuhu tgn nie tergatal pulak nak tekan button delete (menyesal sgt2)




Senarai Penyertaan B2B Giveaway!

1) Kina : click here

2) Lisa : click here

3) Fati : click here

4) Put : click here

5) Ciksue : click here

6) Wanie : click here

7) Dyll : click here

8) Cherrie : click here

9) Kasut Pink : click here

10) Epa Zarifa : click here

11) Myra Miracle : click here

12) Sue : click here

13) kitakesitu :click here

14) Fira : click here

15 ) Liza : click here

16) Chemoomoo : click here

17) Nur Iman : click here

18) Miey Anna : click here

Senarai Penyertaan Blogger!

Ferra : click here

Cheqmoomoo : click here



--------------------------------------------------------------------------------------





PANAS PANAS PANAS!


Wah! alhamdulilah giveaway kali nie utk b2b npknyer menunjukkan byk penyertaan yg join!!! syg korang!!! n mmg satu pilihan yg susah n sukar buat yana sebab sume nyer ade entri yg best2!! sungguh u oll sume berbakat!! mmg yana terpaksa meneliti setiap entri sebab sume ade penarik masing...maka yana pecahkan hadiah kepada beberapa kategori.ade beberapa kejutan utk keputusan di umumkan :

1) kejutan pertama - hadiah giveaway dr b2b dari 3 hadiah ditambah menjadi 5hadiah keseluruhan nya....

-

-

-

-

-

-

-


-


-


-



-



-





PEMENANG ENTRI PALING COMEL & CUTE
http://lilmishunshine.blogspot.com/2011/01/contest-lagi.html

-


-

-

-

-

-


-


-



-


-


-

PEMENANG GAMBO COUPLE TERCOMEL

http://saniloveana.blogspot.com/2011/01/giveaway-from-lyana-jom-join-buat-b2b.html


-

-

-

-

-

-

-
-




-


-


-


-


-
PEMENANG UNTUK TULISAN TERBAEK!
http://dreamyblurry.blogspot.com/2011/01/giveaway-b2b-bride-to-be.html


-

-

-

-

-

-


-

-

-

-

-


-

-

-

-
http://ciksuchumill.blogspot.com/2011/01/giveaway-b2b-dapat-free-handbouquet.html

-

-


-

-


-

-

PEMENANG PILIHAN PAKCIK BELON
(Untuk kategori nie....pilihan dibuat kepada penyertaan entri yg tidak memenangi mane2 katergori pemenang di atas..maka secara adil nyer NOMBOR penyertaan mereka di atas tidak termasuk dalam pilihan cik belon ini..ini dibuat kerana sesungguh pemenang ini
adalah sememang nya BERTUAH!si pencabut telah dibutakan mata nyer sebentar)

sebelum tuh.. ini adalah warna belon untuk anda...no anda adalah seperti yg tertulis pada senarai penyertaan giveaway ini ...!! hehe!! belon telah di campur gaulkan selama 1hari heheh...lame tak lamee tak??? heheeh





sori...suare tak bape sedapp kihkihkihih





-




-




-





-

Maka Pemenang nyer si tomei NO 7

http://meonmywedding.blogspot.com/2011/01/matanya-lirik-lirik-selalu-rupanya.html




-


-


-


-


-



-



-




-



-









EH ADE KEJUTAN LAGI!!!

Hadiah Khas - PEMENANG EARLY BIRD
(pemilihan ini dilakukan sebab kepada penyertaan terawal dihantar..Hadiahnya yana akan bagitau entri akan dtg juga...tungggu)


http://our-wedding-journal.blogspot.com/2011/01/giveaway-b2b-dapat-free-handbouquet.html


EH ADE KEJUTAN LAGI!!!
EH ADE KEJUTAN LAGI!!!
EH ADE KEJUTAN LAGI!!!

kepada mereka yang tidak memenangi apa2 utk giveaway kali nieee....jgn bersedih...kerana insyallah akan ada peluang akan datang....TETAPI utk Giveaway kali ini..

-

-

-

-

-

SUSPEN TAK? hehe..

-

-

-

-

-
nk tau nangis dulu .. :p
-

-

-


-

-


-


-


-


-


-


-

setiap yang telah MENGHANTAR entri anda ,maka anda layak memenangi HADIAH SAGUHATI.....maka SETIAP ORANG AKAN DPT HADIAH!!! apa hadiah nyer?? tunggu .....Yana akan umumkan di entri akan datang...
yang pasti mmg comel!!
suke tak????

Maka dengan itu...yana memerlukan details setiap peserta giveaway kali ini

sila hantarkan ke:

lyana_mk@yahoo.com

(sape2 tak email details makne nyer dia tak berminatt nie)


Tahniah Kepada Semua Pemenang!!
korang sumee besttt!!!!!

SAYANG KORANG SUME!



6 comments:

LittleSunshine said...

Salam..check ur inbox..liza dh sent details..hohoho =)

hana yoriee said...

iskhh..bestnye..tak tau pun yana ada wat contest..hahaha..gpun ex-b2b takleh join lah ek kan? hahaha

kitakesitu said...

i pn da sent email.check ya.tq =)

ferra ferro said...

alaaa , nak send kat sini je boleh ? hihihi .. btw , bila kak yana kawen ?
x)

no.16,jalan nikel 1 , 7/26A seksyen 7 , 40000 shah alam .

o122901190

*sorry malas nak hantar by mail . hik3 x))

w.a.n.i.e said...

yna..wanie dah emialkan

cheQmOomOo said...

da sent