Pages

Thursday, February 10, 2011

batuk-batuk gembire!Perihal Kek Kawen!

hahaha ape punyer tajukk ler kali nie nyer entry...

1. Batuk yana tak elok2 lagi...tekak nie amat degil sekali...sudah berbtol ubat batok ku telan...semcm ade cacing dalamnyer! huh mencik!!!

2. Alhamdulilah...tgh yana pening pale pasal preps nak kawen niee...tetibe adik yana kater..."kek kawen ko aku sponsor"...hah! kek kawen...br ingt....rupenyer tak termasuk dalam list lagi.....nasib baik dah ade org nak sponsor maka setel!! ohh bertuah nyer aku memiliki adik sehebat ini di alam semesta ini..hahaah boleh??? muah muah....bile dia tanyer nak bp tingkat...yana jawap 10 tingkat..leh dia jawap "ko gile??" hahaahah....hepi2!!! nak design camne yer........heheheh fondant kah??? butter cream kah???? cupcake kah??? huhhuhu....fondant mmg cantik...tp luar dia tuh org slaloo xnak makan coz tak sedap...pastuh kek dalam dia slaloo agak keras..coz kalo lembut...rosak ler hiasan yg berat2 tuhh..... kalo butter cream...design deco tak bape lawa...tp sume org leh makan...tp yana tak leh makan cream2 tuh..pening..haih..(ko yg nk makan ker??org??) heheheeh...kalo cupcake plak senang....takyah potong2....trus je org2 leh amik sorg satu...heheeh ade pun 1 kek jelah yg biase yg leh buat ptong2.....emmm good goodd...sebut pasal kek kawin nyer...masa korang kecik dulu..ske tak dok depan pengantin ngah potong kek?? heheh mesti nak kek pengantin...hahaha budak2 kan...so semestinya...budak2 akan kerumun yana masa nak potong kek tuh sebab nak kek....kalo dulu aku sedih tak dpt...takkan kiter nak sedihkan budak2 plak kan???


Fondant Cake



Buttercream Cake

Cupcake



19 comments:

lovelyadibah said...

wah!bestnyer ada org nk sponsor kek kawin!!bertuah badan:)

Lyana MK said...

dba : alhamdulilah dear...huhuh tp mmg kek antara benda yg terlupe tuhh heheh

LittleSunshine said...

sape plk nk sponsor kek liza nnti..ha3.liza kalau blh nk kek plus cupcake.. =) yg picca no 3 tu..best!!

edda(",) said...

saya suke kek.

sekian

*winks

ElyaElmo said...

yeay!!! syukurrr:)

Aya said...

cake fondant akan nmpk lebih lawa and senang nak deco. dont worry, bakers skrg pandai2. letak kek lembut and moist pun jadi je kek bertingkat

ferra ferro said...

butter cream muak kan3?
ape kata fondant cake utk hiasan ,
cupcakes utk tetamu . haha
bankrupt adek u . =D

ardinihumaira said...

bestnye... comel kek2 tu ;)


p/s: dear.. dni susah nak tekan kotak komen sebab iklan nuff ada kat situ.. bukan takmo tekan iklan nuff.. tapi nak tekan komen tu susah. hehe

Rilla said...

Rilla suka buttercream...hehe, bestnya dapat sponsor

w.a.n.i.e said...

wahhh..cntiknye kek..gerammm

Lyana MK said...

liza : tu lah terpikir tuk no 3 gak...snang nak kasi2 kt org...kat budak2 kt kawan heheh

Lyana MK said...

edda : mee too!! ske kek jugek!!

Lyana MK said...

elya : alhamdulilah ;)

Lyana MK said...

aya : hopefully dpt bakers yg mmg pandai....;)

Lyana MK said...

ferra : hheheh dah dia kater sponsor...tp takde maksimum budget...so kiter cube je wat paling mahal hahahahahahah...*mode : evil*

Lyana MK said...

dni : tu lah pening pikir design...
ooo yer ker....susah yer.....tp rasenyer ade button close kan? closed lah iklan nuff tuh dear..

Lyana MK said...

rilla : tu lah setiap org ske lain2 kan....heheeh alhamdulilah dear...ringan skit beban!

Lyana MK said...

wanie : kan....byk sgt lelawa! pening pikiiirr!

cheQmOomOo said...

cuppy mmg snang kot..xcemuih la..
mcm gmbo tu..kek utk potong..
tp bg2 y cuppies ;)