Pages

Sunday, March 25, 2012

sebelum kelahiran..

hari2 masih dilalui cm biasa...sebab hari nie hari jumaat,hari nie kitaorg g antenatal class kt hospital sungai buloh.tak best..hahaah x byk hands on.juz dengo org membebel je..huargh..ala free kan..siap makan lagi..so komplen byk plak..dalam hati "lawa gak sepital sg buloh nie kan tp aku nak brsalin kt kampung ..."..esok cuti..so kegembiraan nak jumpe wiken mesti ada...so jumaat malam tuh kami somi isteri melepak jela depan tv..malam nie ade mohabbatein la...wah best nie lama tak tgk citer nie....dah la mmg citer paveret...ditambah lg ngan lagu2 yg mmg aku hafal...mmg layan habes la...

ngah syok nyanyi2...disamping hasben dok sibuk main game...tetibe baby dlm perut menendang sgt luar biasa....kuat sgt... hasben siap berseloroh "dia tak suke la tgk hindustan..dah g masuk tido"
huhuh..dlm hati.."ala baby nie...potong stim la...baru syok layan lagu industan nie"...then aku pun mauk le tido...atas katil siap usap2 perut n ckp kt baby.. nape tendang kuat sgt nie...sakit tau...lalu aku pun zzZZZzzzZZZzz..

esok nyer sabtu...aku cam biasa la...kemas umah..basuh baju..then layan katun..then tghari ade janji nak jumpe sayang ku ninie n anak dia puteh! indu plak dah lama tak jumpe bambam itu...kitaorg makan kt ayam kampong kt kota damansara...tp b4 tu aku dh awal2 pancing hasben nak g ice room...dia agak membebel la sebab 2minggu nie hari2 aku dok membantai aiskrim...dia siap pesan "makan ais byk2 kang nak bersalin susah bie taktau" huhuhu tp aku tetap makan jugek! *eleh dia membebel..tp bwk gak g ice room heheeh*

malam sambil2 main game hasben siap berseloroh lagi "GL da ade tuh tp lum tandatgn lagi...baby tunggu tau nak kuar..jgn kuar lg.." dia gelak2..kali nie aku rase sekali lagi baby menendang kuat sgt cam semalam...kali nie aku menjerit kuat...so malas layan tv...aku pun masuk tido...disebabkan panas gile..aku pun tido trus depan kipas...makan angin kipas terus meneruss....time tuh kul 11.50....

kul 2.30 aku terjage nak betulkan tmpt tido ngan tido kt bantal btul2....tetibe....aku terase cam ade air suam2 kuar dr anu ku *hek! boley gitu?* ingtkan cam keputihan ke hape ker...tp bile aku berdiri...makin byk kuar.....aku nevesss.....then jalan depan bilik air...makin lama makin byk.....terus aku jerittt



BIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!



bersambung..... ;)

16 comments:

aTy _faRed~ said...

dah beranak...???!!!! siyes...???!! suspen lak ni..:)

Gadis said...

huhuu...

nk smbgn nyer..
nebes ni...

Syima Syaz said...

suspender btl la...

('',)pzAEdy~ said...

hahaha... potong stim la..ok2. waiting.

Lara Shamsyul said...

alaaaa.bleh plk smbung2...hehehehe...

~ NANA ~ said...

ingt lagi sehari sebelum tu yana dh plan nk jumpa zihan,hana n mimi kat bangi kn? hehe

cikpingu said...

hoho... baek punye cite ni... :)

elle's laaa~ said...

hehe..suspen..suspennn... ;)

Lyana MK said...

aty : hehhe jeng jeng jeng

Lyana MK said...

gadis : sambungan dah ade

Lyana MK said...

syima : spender sape??

Lyana MK said...

pzaedy : hik hik hikkk ....

Lyana MK said...

lara : nie slot akasia..hehe tu pasal ade sambungan..

Lyana MK said...

nana : aah hari sabtu tuh mmg nak g dating ngan sis zihan hana n mimi...tak jadi plak! kihkih

Lyana MK said...

cik pingu : hehehe....

Lyana MK said...

elle : dug...dug...dag...diggg...dugg