Pages

Thursday, January 23, 2014

1st Giveaway Ctmah Rahim

1st Giveaway Ctmah Rahim



Ingat lagi tak aritu aku ada cakap nak buat GA kan.. ingat dok ingat dok??? hehe
oklah..hari ni adik baby dah genap 6 bulan (Alhamdulillah) dan aku rasa berbesar hati nak buat 1st GA.. hadiah semua sponsored by aku yek.tapi jgnla mengharapkan yang gah-gah yek..hihi! apa yang aku jual, aku jadikan as hadiah GA. boleh dok?

meh nak list syarat-syarat yang aku kenakan k:

  1. korang kena follow blog aku imaginasictmah 
  2. korang kena follow jugak blog business ikan bilis aku ctmahcorner 
  3. tajuk entry korang ialah 1st Giveaway Ctmah Rahim
  4. korang just copy gambar tema, gambar hadiah dan tarikh tutup dan pastu paste dalam entry GA korang tu (tak yah rajin sangat copy seluruh entry aku k)
  5. lepas tu baru korang letak gambar aksi anak-anak korang dalam kereta. INGAT, gambar anak je aku terima k. anak jiran ke anak buah ke aku tak terima tau! =)
  6. bawah gambar anak, korang boleh cerita sikit pasal gambar tu. tak kisah la anak tu tengah nangis ke, tengah ketawa terbahak-bahak ke, tengah mengelamun ke. just a few words, tak mau panjang sangat na
  7. last sekali, sila paste link entry GA korang ni kat ruang komen entry aku ni  tau. senang sikit aku trace 1-1
## 4 orang pemenang akan dipilih berdasarkan pada gambar yang aku rasa comel kelakar or buat juri aku tersenyum

untuk design beg dan thermos bia aku pilih yek, based on yang menang tu anak lelaki or anak perempuan

## 1st Giveaway aku bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014 (genap Alisha 1y 6m)
------------------------------------------------------------------------


 anak bujang daku kalo dok dlm kete MESTI bergaya ngan spek mak dia
rambut kene pacak2 br awek nak 
hahahaha
encem tak sayaaaaa..
bio pon beso mata cam mata lalat


2 comments:

ctmah said...

hi boyprend!
thanks join. good luck ye si comel aunty

yUmiE AzuRa said...

Hai fayyadh..hehe