Pages

Tuesday, December 6, 2011

Kisah Storage Bottle - setel!

entry kali nie pasal storage bottle.. huhuh...alhamdulilah dah setel so tak perlu pening nak carik mane lagi storage bottle nie..ekceli masa expo kt midvalley ritu..yana mmg ade jumpe satu booth yg jual..tapi apekan daya...barang panas kan...sekejap je dah habes...murah tau...time tuh cume rm25 utk 8botol 2free...biase kalo online jual pun dalam rm30 above..biarpun 5ringgit beza...kalo dah beli byk mau nyer tak jadi puluh2 gak..kan!!!


then carik punyer carik...berkat usaha sama mencarik ngan dak nasrah kecik...akhirnyer ku temui sorg penjual yg boleh bagi rege yg murah ;) walopon tak semurah masa time expo tp tetap murah dr yg lain...tak tau la rege yg yana dpt nie sebab sempena sale YES gaknyer...

yana beli 60botol iaitu 6kotak...yang mana yana share ngan nasrah..30 yana 30 nasrah

dengan pembelian ini yana dpt rm28 untuk 8botol n 2 free!

bestkan!!! ;)


so sesape berminat boleh hubungi owner yg jual nie...

orang nyer comel je..n sedang preggy anak 2nd!!

sara : 0192570787

email : bonappetite2007@gmail.com

6 comments:

Rozita said...

yana, akak baru berangan nak tambah stok...mekasih kongsi info ni ye dik..

Lyana MK said...

kak ita : hehe sharing is sexy kak...hopefully dpt membantu ;)

ryy.han said...

thanks for sharing...

sblm ni pakai storage bag, tp skrg rasa amik masa plak nk flat2kan storage bag...so for time being ingat nk pakai botol jelah..at least leh pakai bnyk kali dan jugak senang nk bagi kat nursery stok beku tuk diorg handle..

in btwn seller tu xde blog ke? ~nmpk mcm emel je..

!k@ said...

hye lyana..salam kenal..
thanks for info..memang murah..harga biasa ika tgok rm34.. :)

Lyana MK said...

ryy.han : welkam dear... pasal website tuh yana tak sure plak..sebab selama nie pun byk berurusan melalui email dan phone je..then penghantaran brg melalui COD...mungkin ryy.han leh tanyer pwnjual ngan lebih details ;)

Lyana MK said...

ik@ : murah kan...alhamdulilah sebab dpt rege murah nie lah yana share ngan sume ....hopefully semangat ibu2 nak bf makin menebal heheeh...tp tentang smp bile rege nie akan juz rm28..yana tak sure...coz kebanyakkan penjual akhir tahun nie mmg buat sale... so cepat2 dptkan ye ;)