Pages

Wednesday, August 27, 2014

Confinement Lady aka Perawat Pantang

alhamdulilah pembuka kata
kalau sesiapa pernah dengar pasal
BEAUTY BLESSED CONFINEMENT 
mesti kenal kak siti aisyah or kak ice
owner dia!

CONFINEMENT LADY
so far ini lah bakal profesion yang akan yana usaha kan tak lama lagi
soon insyallah
:)

dari kesukaan waktu berpantang kan fayyadh ngan wafir
kini bertukar menjadi profesion
satu bidang yang jauh lari dr apa yang yana ada skrg
sedikit darah mak bidan mengalir ke tubuh dari nenek di kampung
tak pernah terdetik
tak pernah terpikir
mungkin ini dinamakan JODOH
mungkin ini dinamakan PELUANG

mungkin ada onak duri yang lain lagu nya bakal dilalui
tp apelah hidup tanpa pancaroba kan
pasti ada jatuh bangun
pasti ada susah senang

Sesungguhnya saya seronok skrg dengan pilihan yang suami juga redha,
itu penting
RESTU nya

saya memilih untuk sesuatu yg lebih ada flexi time..
boleyla dikira SAHM disebelah ptg... CL disebelah pagi :)
doakan semua ini dipermudahkan! :)

andai ada berminat..
ley la contact yana untuk details pasal ini..nanti yana bg penerangan lanjut dan siapa percon incaj untuk dihubungi  :)
lyanamk2903@gmail.com

2 comments:

Allene said...

yana.. aku kena kak ice tu... owh.. now u dah join dia ker? best2.. nnt leh contact u plak pasni... hihih good luck ye...

Lyana MK said...

ellene : boleyyy