Pages

Sunday, May 13, 2012

mini Superman! 3bulan punyer citer!

Semalam Genap Fayyadh Ridha ku 3bulan!

Hamboi cepatnyer masa berjalan!

Tak sedo! or aku yg terlalu sibuk tunggu gaji tiap2 ujung bulan smp tak perasan! opsss

HAHAHAHAH

akal fayyadh dah makin tambah!

Perasaan nak mengiring semakin kuat!

Tapi give up cepat! (ikut perangai bapak kot!..hahaha xnak ngaku plak ibu dia nie!)

N sehingga skrg aku br perasan...rupenyer di sebalik MINI SUPERMAN....ade SUPERWOMAN yg boleh bangun kul 4pagi tuk pam...n then buat keje laju2 (cam supermak tuh!) b4 kul 6pagi tuk siap2 g keje...siapkan anak...siapkan hasben...pastuh terlupe tido2 yg lama (anak dara kaki membute dulu nie) ..sebab skrg kejap2 kene bgn susu kan anak! oh...hebat rupenyer aku! kihkihkih...

Well aku rase ini natural la...once kiter dah tukar title...mestilah ade tanggungjawap... yg mane kiter sendiri tak sangka kot kiter mampu menggalasnyer...

Dulu masa anak dara, aku pikir mampu ke aku bangun tgh2 malam kalo anak nanges!

SEKARANG MAMPU JE!

Dulu masa anak dara, aku pikir mampu ke aku nak melahirkan anak ..

SEKARANG MAMPU JE!

Dulu masa anak dara,aku pikir mampu ke nak jage anak nak jage laki..

SEKARANG MAMPU JE!

..................................................ke aku terlalu byk pikir masa dulu HAAHAHAAH!





baju beli kt expo...comel kan! rm25 ajess


cobaan mengiring ...oit seksi npk spender

stok pampers...borong kt expo! kihkihkih
babylove tuh free!

kawan baru..name JOJO
video
kemain abah jadi POMPOM BOY!
kihkihkih

6 comments:

e.t.t.y said...

aku pun terfikir benda yg sama skrg. tiap weekend je laki bini bangun kul 11. lepas tu pandang each other sambil mulut busuk cakap ''lagi lebih kurang 7 minggu, 7 kali sabtu ahad je boleh bangun camni tau. lepas ni takde dah''...
so masa yg ada ni, gunakan sepuasnya. sebab lepas ni, tak mungkin dapat lagi...

Shakina Farhan said...

huhu..tang bangun awal tu yg dok dipikirkan skg..bygkan tiap2 hari bangun kol 10..(dah jadi bini org pun bangun lewat gak)..atoyai..

Lara is Veelara said...

mmg soalan2 tu slalu bmain d fikiranku...cuak gak klu xlarat nk bgun pg2 buta....tp..xpela.pk positif.sume leh adustkn...insyaAllah.cpatnye ms blalu.kejap je da 3bln..

untie hana said...

oit fayad..mana stokin..nnt masok angin la...

Qyla Aqilah said...

Memberikan kelainan pada hari anda. Saree material yang boleh dibuat baju kurung, kebaya, blouse dan sebagainya.
Mai ler berkunjung ke blogshop saya..:) Harga yang dijamin lebih murah!!
http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

aTy _faRed~ said...

yeah..tuk anak semua yang rase2 tak mampu tu mampu jer kite buat sekarang kan..:)