Pages

Thursday, May 22, 2014

Wide Shawl betapa penting bagi aku

mood aku skrg mood kecantikan dan penampilan diri je wat masa nie
so korg hadap la muke selfie aku yg juta2 nie yer
dinasihatkan sila jgn muntah bhahah

wide shawl
skrg fames
ramai budak pakai wide shawl ni
termasuk aku
selain memenuhi syarak dan menutup aurat
aku selesa bf kan anak2 tanpa rasa segan silu
yerla.. ngan tudung selabuh itu kau rasa yakin tuk nursing in public.

so alhamdulilah
setakat nie aku tak rasa terbeban ngan bf anak masa kt luar
selesa
aku x payah pikir nak bawak botol
aku xyah usung beg byk2..

CUMA!
ini slalo mmg salah aku..
pakai baju yg susah nak bf...
huhuh my bad mommy
ade sekali tuh.. aku ley pakai jubah dress chiffon!!
omakaihhh camno nak bf anak oitttt!
seharian aku stress..
anak pun stress..
ngan laki aku pun stress..
maka berjemaah la aku stress seharian

dah mak2 nie kdg2 keselesaan yg jadi syarat utama tuk kita berfesyen
tak gitu??
disamping tuh kita pun mulala mengorak langkah untuk menjadi muslimah yg sejati..
agak ini tak tertutup sempurna..
pelan2 la kita cuba perbaiki
tak gitu?

meh blaja gambo sikit..
oh sebelum terlupa.. aku jual yer wide shawl... hikhikh
murah2 jeee....selai rm9... tak masuk postage! babai

nak order wassap +60105189668 (sempat kau kan!)










7 comments:

Allene said...

yana.. sama la.. wide shawl menjadi idaman kalbu. aku pun sama gak, pakai jubah pastu tak leh bf anak. bahahahah stress gak.

erin said...

antwerppppp

Lyana MK said...

allene : hahahah tau xpe... stres hamattt

Lyana MK said...

erin : sila komen sesuatu yg releven ngan tajuk! kah kah kah!

Wan Afzan said...

tokey wide shawl! nk beli.. heee... mmg best pon kan wide shawl. tutup depan blkg. mostly material pon best!

Lyana MK said...

@wan afzan ... sila wasap kite.. ehehe...

sarah shamsyul said...

Cantiknyaaa