Pages

Monday, November 15, 2010

WEDDING PHOTOGRAPHY GIVEAWAY Contest - seyes ker nieee!!!! sape taknakk...mestilah nak!!!

PEMBUKA KATA..
ehem!!


Okey!!
Sebelum tuh
mari kiter ke ruangan seyess...
dimana sila lihat bawah!!
sudah copy n paste siap2 !!!
bace jgn tak bace..

To enter into the contest, all you have to do is :
1. Click “Like” on my Facebook page: (
www.facebook.com/fotobyrazali)
2. Find this blue poster and share it to your friends. You can also copy and upload it to your wall. Tag 10 of your friends to thats poster.
3. Now you select one of the photos you like from any folder or from my
blog (means mr.razali's blog k..not mine...hehe) or even from my personal Facebook (facebook.com/razali), write an entry in your blog. The title must contain: Foto By Razali : Wedding Photography Giveaway contest, and express why you like my photography. Put a link under the photos such as source: Foto By Razali – http://blog.mohdrazali.com/

COMMENT
You must make a comment in the bottom of this post.The comment must include these three details:
When the wedding is.The name of the couple getting married. Where the wedding will be.Feel free to make whatever other comments you like, but those three things get you entered!

SHARE
If you have twitter account, you can share it. This is your chances to get more friends read your entries. This is optional but really helpfulYou must Tweet the following message into your Twitter account*:
RT @razali #malaysia #wedding #photography
http://blog.mohdrazali.com/wedding-giveaway/ http://yourblogpost.com/
Change
http://yourblogpost.com/ to your blog post about this entry URL
* If you don’t have a Twitter account, you’ll need to start one up at
http://www.twitter.com/. It takes about a minute.

saya dan tunang saya ;p

inilah nama penuh kami
NUR LIYANA & FAIZOL

inilah nama glamer kami (glamer ker..kihkihkih)
LYANA MK & FAIZOL JOE

INSYALLAH
kami bakal berkahwin
3/6/2011 & 4/6/2011
;)


wokeh..!! ekceli yana nie x bape rajin join contest
KERANA
saya malas...
saya nak menang hadiah taknak wat pape
saya tak rajin (bukan same ker..hehe)

oleh itu sape nak bg hadiah kt si pemalas kan??
dah xnak join ade hati nak menang hadiah
citsss poooodahhh
mmg harapan ler nak dpt...coz xde sape nak kasi ...

korang tanye kenapa tetibe yana join contest si mr razali nie??

psstt...

kerana saya mmg STALKER blog dia...hahahah~~(mengaku pun ko yana)
ini kerana saya mmg dah usyar si mamat razali nie sejak dia amik gambo kawen bff ku dulu
lame gak punyer stalker...dari relationship lame...kemudian patah di tengah jalan...akhirnyer menemui CHENTA baru pun masih rajin menSTALKER si mamat razali niee..
(maafkan saya yer....heheeheh)

akhirnyer kata putus dah diperolehi...tarikh kawen dah ditetapkan
so ape lagi ....1st kali yg bermain dalam pale mesti lah PHOTOGRAPHER

baeklah disini ku sertakan napelah ku nak sgt ngan mamat razali nie tuk jadi OP ku mase kawen nanti jeng jeng jeng jenggggggg...
mempersembahkan!!

1.
sebab contest nie leh dapat coverage PERCUMA!! hahah...sape tak suke ngan benda free kan??
tipu sgt sape tak sukeee...heheeh sebab ape korang join kalo bukan nak benda freee.... heheeh
;p

2.
kerana dia org AYER HITAM!! heheheh mulenyer saya kenal razali dari sorang kawan yg mmg photographer jugak....then tetibe dia bukak website razali niee....bile tgk CONTACT US..
ayer hitam johor....aku sengih smp ke tinge member sebelah...BANGGA GILER!!! coz photog HEBAT yg bukan dtg dr kawasan bandar yg penuh ngan teknologi nieee....cume dr kawasan kecil yang aman damai.....tak caye...pergi singgah ayer hitam tgk....(skrg dah maju skit ok!!)..maka di situ terbukti....yang HEBAT bukan datang dr mane asal mereka...berapa hebat gadjet mereka ade....berapa byk fast food korg dah mkan...tp datang dari BAKAT...SENI...mereka sendiri.... hoyehhhhhhh!!

3.
Sebab saya suke KREATIVITI si mamat razali niee...sume gambo2 dia hepi je bile tgk...terase melayang2 je...terase cam di syoooorga!! ( ceh...lebih2 plak) suke hati ler perasaan ku dah camtuh...heheheh...tp btul....pada sapa yg blum tgk lagi..korang gilah tgk..kerana korang akan dok di dunia si pengantin tau masa korg tgk gegambo mereka....korg akan rase cam melompat bile tgk derang melompat...korg akan rase sejuknyer air masa derang tangkap gambo tepi laut......hahah dasat punyer perasaaan ler minah niee..hehehe...

4.
Saya mmg nak dia amik gambo kami kawen!!
itu paling utama sebab ape yana join!!!
xde ape lagik nak di ragukan!!
titik
;)
(tp tolong amik gambo saya di sudut yg saya npk kurus yer!! heheh ;p..awal2 pesan)

nilah jadi gambo pilihan di hati!!!


Add Imagecutekan???

tp kali nie aku nak letak 2 gambo...
hahahah
suke hati ler!!! wekss
;p


hahahaha
kelakar gambo nieee..pengantin brsungguh larik!!

ini pun sgt sukeee!!!
yeahhh!! ombak!! ombak!!

sape2 nak join leh singgah sni
blog razali



2 comments:

aimannajmi said...

Fes skali nk ucapkan tahniah....jempot2 lah kawen nnt..InsyaAllah akan ku pergi...mgkn dgn anak tercinta...!
haha..part amik gambo kat posisi kurus je tu..!jgn risau...!bler anda dh mnjadi raja sehari seyesli anda mmg akan cantik...!
fuh kanan fuh kiri jugak...!!
menanglah kwn2 ku ini....amin...:-D

a said...

hahaha..lyana, akak pon agree dgn pndapat anda ttg hasil keja razali...superb!.....wish u luck for d contest yer.... to ayie..keep up d good work!-arni-