Pages

Tuesday, January 19, 2010

Januari.

Sepanjang bulan januari nie..
mcm2 yg aku buat..
rasenyer smp sakit2 badan nieee..
saya perlukan massage...
help me help me...

byk aktiviti dating je yg aku buat tuk permulaan tahun 2010 nie..
tp seronok gak..coz byk member yg aku jumper..
mesti yg tanyer apesal dah lame x update..ini kerana
CIK YANA SGT MALAS
heheh tu adalah penyakit ku yg paling susah nak ilang kan dr semenjak lahir smp skrg
huhuhuhuhuhu mungkin perlukan seumur idup tuk cube ilang kan
;P

ok mari ku perkenal kan sorg2 yg brjaya di datingkan tuk bulan januari nie


yeah
ini adalah sasha n bf nyer si mud boi
seyesly diaorg sgt comel n epi kapel..
ku doakan mereka kekal smp bile2
tp best lah kuar ngan diaorg
gelak je manjang...heheeh
summore sasha sgt comel orgnyerrrr..
suke ngan dia.... ;)

barisan askar yg ade kt atas ne adalah kawan2 fb ku yg gile sengal n sempoi

yg tengah tuh name fb dia LADIEY GEGE aka TASYA
dia sgt comel orgnyer...suke gelak...n saya suke ngan dia gak..
then yg berlesung pipit tuh (sgt jeles ngan lesung pipit dia)
name fb dia CIK PINNGU aka UMIE
awek nie selamber je...rock pun rock gak ...cayalah heheheh
then dari kiri yg memakai baju cekelat (suke cekelat) tu name fb dia TAKUMI
tp name btul tuh aku x tau ape....just tau takumi je..dia asal jepun..membesar di jepun..
mendapat pendidikan awal pun kt jepun..
mule berjinak2 ngan yakuza dah lame..kawan baik ngan bf aku si takeshi sorimachi tuh
pernah di nobatkan n mendapat anugerah kt jepun
LELAKI JEPUN YG FASIH BERBAHASA MELAYU
perggghhh hebat x hebat si takumi tuhhh
hahhahahaahah
ok2...
sume tuh tipu je...kih kih kih kih hanye rekaan tuan rumah
hehehehehheheh...
then yg tgh tuh name dia BATBETTO aka BAT aka SEPENDERMAN
dia nie npk cam pemalu...tp secara direct selling nyer rupenyer sengal gak..
hahahaahahahahahah....

*mood sedih*
baru2 nie ayah bat meninggal dunia...aku pegi mase kt tanah perkuburann
aku doakan bat semoga lebih tabah ...
tuhan lebih sygkan ayah dia..
so kiter sebagai anak...kena redha kan pemergiaan nyer..
insyallah roh nya akan di cucuri rahmat dan di tempatkan di kalangan org yg di rahmati
amiiin
AL -FATIHAH

be strong yer bat...kitaorg sebagai kawan akan selalu support bat...
yeah!!!

ok yg paling kanan tuh name dia ALAN SHINODA...
maklum lah skrg linkin park dah x bp nak laku..
dah lame x kuar album makanya muncul lah group band baru
LEAKING PAK
alan lah dia nyer vokalissss...
lagu yg dinyanyikan adalah lagu CEK MEK MOLEK
hehe skrg diaorg dah tukar genre...
xde lah genre yg ganas2..
maklum lah kiter kan org timur..
mengekalkan budaya2 kite...
tahniah alan
heheheheh dia nie sgt notty...sume org dia nak usik...
kalo dia diam n org snap gambo dia..kelihatan sgt comel n baik org nyer
tp sebenarnyer kuat mengusik..
tp sebab ade dialah gathering hari tuh jadi bising yg amat....
so alan ....kamu perlu ade walau ape gathering pun :)

yg nie kawan baik saya
name dia encek pejol
heheeh
aku suke kawan ngan dia..
org nyer very soft spoken..
penyabo pun ye....
heheeh
memule x suke gak kawan ngan dia...
tp dah lame2 ok...
BFF
(best friend forever)
ape yg aku suke kawan ngan dia nie..
x pernah menyakitkan hati..
reti je nak wat aku senyum ..
so untung sape jadi gf dia...coz dia sgt pandai amik hati kiter
hehe
(dah tlg promote ne..xde komisen ker)


tu jelah ..
kang kalo ade lagi saya tambah lagi yer
oh yer
minggu nie nak gi
LANGKAWI
so nanti kan lah
cite2 dr sane ye!!

3 comments:

cik EPAL said...

dah lama tak pergi langkawi :)

cikpingu said...

meh aku bg ckit lesung pipit aku...

Lyana MK said...

cik epal : mari ke mari... jom join

cik pingu : nakkkkkkkkkk